Bangladešo oro uoste užpuolikas nudūrė apsaugos darbuotoją | kl.lt

BANGLADEŠO ORO UOSTE UŽPUOLIKAS NUDŪRĖ APSAUGOS DARBUOTOJĄ

  • 0

Bangladešo pagrindiniame oro uoste peiliu ginkluotas vyras sekmadienį nudūrė apsaugos darbuotoją, kai policijos ir sukarintų pajėgų nariai nepraleido jo per išvykstančių keleivių patikrą, pranešė pareigūnai.

Užpuolikas pradėjo siautėti, kai pareigūnai paprašė jo parodyti kelionės dokumentus prie įėjimo į išvykimų skyrių Dakos Hazrato Shahjalalo (Hazrato Šahdžalalo) tarptautiniame oro uoste, nurodė policija ir vietos žiniasklaida.

„Vienas (sukarintos apsaugos tarnybos) „Ansar“ darbuotojas žuvo per peiliu ginkluoto užpuoliko ataką“, – naujienų agentūrai AFP sakė policijos inspektoriaus pavaduotojas Nazrulas Islamas.

Dar maždaug trys žmonės, įskaitant kitą apsaugininką, buvo sužeisti ir išvežti į netoliese esančią ligoninę, sakė policijos komisaro pavaduotojas Rafiulas Alamas.

Pasak jo, užpuolikas, sakęs esantis valytojas, buvo suimtas. Kol kas neaišku, ar jis palaikė kokius nors ryšius su islamo ekstremistų grupuotėmis.

Bangladešą pastaruoju metu supurtė virtinė atakų prieš užsieniečius, žmogaus teisių aktyvistus, religinių mažumų narius ir kitus.

Premjerės Sheikh Hasinos (Šeich Hasinos) sekuliari vyriausybė dėl šių išpuolių kaltina vietos kovotojų grupuotes ir atmeta prielaidas, kad už smurto bangą atsakingas džihadistų judėjimas „Islamo valstybė“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS