Jungtinėse Valstijose motina įtariama nudūrusi vyrą ir keturis mažamečius vaikus | kl.lt

JUNGTINĖSE VALSTIJOSE MOTINA ĮTARIAMA NUDŪRUSI VYRĄ IR KETURIS MAŽAMEČIUS VAIKUS

  • 2

Džordžijos valstijoje keturi mažamečiai vaikai ir jų tėvas anksti ketvirtadienį rasti negyvi savo namuose netoli Atlantos, o jų nužudymu įtariama šios šeimos motina, iškvietusi pareigūnus pagalbos telefonu.

Pirminiais duomenimis, aukos buvo subadytos peiliu. Dar viena mergaitė buvo subadyta, bet liko ir yra gydoma ligoninėje dėl rimtų sužalojimų, nurodė policija.

Moteris buvo suimta savo namuose Loganvilio mieste, policijai radus žmonių kūnus, įvykio vietoje žurnalistams sakė Gvineto apygardos policijos kapralė Michele Pihera (Mišel Pihera).

Vėliau 33 metų Isabelei Martinez (Izabelei Martines) buvo pateikti kaltinimai dėl tyčinių žmogžudysčių ir sunkaus kūno sužalojimo.

"Ji nedelsiant buvo suimta, o dabar yra apklausiama Gvineto apygardos policijos nuovadoje", - sakė M.Phera.

Policija nenurodė, ar įtariamoji sužeista, bet pridūrė, kad priežastys kodėl buvo įvykdytas nusikaltimas, neaiškios.

“Šiuo metu esame įsitikinę, kad sulaikyti visi asmenys susiję su šiuo nusikaltimu", - sakė M.Pihera ir pridūrė nenorinti, kad vietos bendruomenė manytų, kad koks nors kitas pavojingas asmuo tebėra laisvėje.

M.Pihera patvirtino, kad suaugusi moteris paskambino pagalbos numeriu 911 iš namo, kuriame buvo įvykdytas nusikaltimas. Policijos nuomone, tai padarė įtariamoji.

Paskambinusi moteris kalbėjo ispaniškai, todėl pagalbos tarnybos operatoriams buvo sunku su ja susišnekėti. Apygardos šerifo biuras nurodė, kad I.Martinez yra patekusi į JAV Imigracijos ir muitų apsaugos tarnybos akiratį, bet daugiau informacijos nepateikė.

Pirminiais duomenimis, žmogžudystės buvo įvykdytos peiliu, bet dar laukiama galutinės medicinos ekspertų išvados dėl aukų mirties priežasties, sakė M.Pihera.

Minėta į ligoninę paguldyta mergaitė ketvirtadienio popietę dar buvo gyva, trumpai papildydama pranešimą sakė policija.

Keturi nužudyti vaikai tikriausiai yra jaunesni dešimties metų, sakė M.Pihera. Jų tėvas buvo vyresnis kaip 30 metų.

Policijos pranešime sakoma, kad apie 4 val. 47 min. (11 val. 47 min. Lietuvos laiku) policijai iš namų paskambino moteris ir pranešė apie subadytus žmones. Policijai atvykus į įvykio vietą name buvo rasti penkių žmonių lavonai.

Namas ir dalis kiemo esančių Loganvilyje, maždaug 48 kilometrų į rytus nuo Atlantos, aptverti policijos juosta.

Kaimynai šioje mažoje, daugiausiai Lotynų Amerikos kilmės gyventojų, bendruomenėje teigia neįtarę, kad šeimos namuose vyksta kažkas negera, kol ketvirtadienį ryte ten įsiveržė policija. Ši ispanakalbė šeima į tą rajoną atsikėlė neseniai, o jų vaikai atrodė laimingi ir žaisdavo su kitais vietos vaikais, teigė kaimynai.

Vaikų motina neseniai neteko tėvo, sakė kaimynė Victoria Nievs (Viktorija Nivs).

Vaikai bendruomenėje gyveno kelis mėnesius. Nors anglų kalba jiems buvo antroji, jie kalbėjo sklandžiai, pasakojo pelno nesiekiančios organizacijos "The Path Project", vedančios užklasinės veiklos programą, kurioje dalyvavo šios šeimos vaikai, atstovas Jimas Hollandsworthas (Džimas Holandsvortas).

"Tiesiog siaubinga. Visus ši žinia labai sukrėtė, - sakė jis. - Vaikai noriai dalyvavo mūsų veikloje, buvo laimingi, fantastiški vaikai su šviesia ateitimi."

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Chi chi chi

Akivaizdus Kremliaus propagandos neigiamas poveikis Putino subinlaižių psichikai: vienas jau pusę metų, kaip katė su pūsle, laksto po visus komentarus su APKALTA, o anonimas-RUSAS, apart šlapimo nelaikymo bėdų, dar ir čiulpiku tapo.

Anonimas

is gero gyvenimo tokie dalykai nedaromi.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS