Kopenhagoje avariniu būdu leidosi „airBaltic“ lėktuvas | kl.lt

KOPENHAGOJE AVARINIU BŪDU LEIDOSI „AIRBALTIC“ LĖKTUVAS

  • 2

Vienas Latvijos nacionalinės oro bendrovės „airBaltic“ lėktuvas šią savaitę avariniu būdu turėjo leistis Kopenhagoje, nes orlaivio salone pasklido dūmų kvapas, penktadienį pranešė kompanijos atstovė Alisė Briedė.

Lėktuvas skrido iš Rygos į Amsterdamą.

„Kai buvo pranešta apie dūmų kvapą salone skrydžio metu, buvo nuspręsta nukreipti skrydį į Kopenhagą. Nė vienam klientui neprireikė medikų pagalbos“, – nurodė A. Briedė.

Kompanijos „airBaltic“ atstovės teigimu, ugniagesiai iškart po nusileidimo apžiūrėjo tą orlaivį, tačiau buvo nutarta atlikti išsamesnę jo apžiūrą ir atšaukti skrydį į Amsterdamą.

Per patikrinimą buvo rasta nedidelių defektų, kurie netrukus bus pašalinti. Pranešama, kad jie negalėjo turėti įtakos lėktuvo saugumui.

„airBaltic“ atsiprašo keleivių už nepatogumus ir pasikeitusius jų kelionių planus. Skrydžių atšaukimo atvejais „airBaltic“ aktyviai stengiasi kaip įmanoma greičiau pasiūlyti alternatyvių kelionių variantų. Keleiviai buvo nukreipti į artimiausius reisus“, – pabrėžė A. Briedė.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

...

Taaaip: "Kopenhagoje avariniu būdu leidosi „airBaltic“ lėktuvas 2018-06-15 11:14:00 BNS inf. (...) Trys buvę Pietų Korėjos žvalgybos vadai penktadienį buvo nuteisti kalėti už nemalonę užsitraukusios ir atsistatydinusios prezidentės Park Geun-hye (Pak Gjunhė) papirkinėjimą milijonais eurų iš šalies žvalgybos agentūros biudžeto."

Korėja

Antraštė apie airBaltic, straipsnis apie Pietų Korėją

SUSIJUSIOS NAUJIENOS