Per NATO ir Afganistano pareigūnų susitikimą pašauti du amerikiečiai | kl.lt

PER NATO IR AFGANISTANO PAREIGŪNŲ SUSITIKIMĄ PAŠAUTI DU AMERIKIEČIAI

  • 1

Afganistane per aukšto rango afganistaniečių ir NATO pareigūnų susitikimą buvo pašauti du JAV piliečiai, ketvirtadienį informavo Aljansas, o liudininkai praneša, kad šaudynės tebesitęsia.

JAV ir NATO pajėgų Afganistane vadas generolas Scottas Milleris (Skotas Mileris), taip pat dalyvavęs pietinės Kandaharo provincijos gubernatoriaus biure vykusiame susitikime, per incidentą nesužeistas, sakoma NATO misijos Afganistane „Tvirta parama“ (Resolute Support) atstovas pulkininkas Knutas Petersas (Knutas Pitersas).

Likus dviem dienoms iki Afganistano parlamento rinkimų surengtame susitikime taip pat dalyvavo provincijos policijos viršininkas generolas Abdulas Raziqas (Abdulas Razikas).

Afganistano žiniasklaida pranešė, kad per išpuolį žuvo A. Raziqas ir vienas žurnalistas, bet ši informacija kol kas nebuvo patvirtinta.

Vienos ligoninės atstovas pranešė naujienų agentūrai AFP, kad į jo medicinos įstaigą buvo atvežti keli aukšto rango pareigūnai, bet išsamesnės informacijos nepateikė.

Tuo tarpu vienas AFP korespondentas, esantis netoli gubernatoriaus biuro, sakė girdėjęs šūvius, aidėjusius pastatų komplekso viduje.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Joo

Yra dar vyrū....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS