Paryžiuje naktį subadyti šeši praeiviai | kl.lt

PARYŽIUJE NAKTĮ SUBADYTI ŠEŠI PRAEIVIAI

  • 5

Paryžiaus šiaurėje antradienį vakare per virtinę neišprovokuotų išpuolių vyras subadė šešis praeivius ir vėliau buvo girtas sulaikytas policininkų, pranešė naujienų agentūrai AFP šaltinis saugumo tarnyboje.

Girto vyro siautėjimas prasidėjo apie 23 val. (1 val. trečiadienį Lietuvos laiku) rajone, garsėjančiame nusikaltimais ir benamiais, šiauriau šiaurinės stoties 18-ojoje apygardoje.

Sužeistieji nuvežti į ligoninę, kur nustatyta, kad sužeidimai nekelia grėsmės jų gyvybei, sakė agentūrai AFP policijos šaltinis, patvirtindamas laikraštyje „Parisien“ skelbtą naujieną.

Užpuoliką policija areštavo po dviejų valandų 10-ojoje Paryžiaus apygardoje; jis buvo „labai girtas“, šalia jo rastas ir peilis.

Paryžiuje vis dar tebegalioja aukščiausio lygio parengtis, paskelbta po virtinės islamistų atakų per pastaruosius dvejus metus, tačiau antradienio vakaro išpuolis nesiejamas su teroro aktu.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

NA NA

tegu prancūzų prezidentas dar daugiau grasina musulmonams ir puola juos reaktyviniais koviniais lėktuvais kartu su žydais ,tai įšauks dar didesnes pjautines ,,,sėkmės ,nešauk karo ,karas gali ir atsiliepti ,,,

......

Ištvirkėlių šalis,nereikia vaikščioti naktimis.

Anonimas

O kada Paryziuj nebuvo problemu.Tuoj prasides atostogu metas daug turistu pasipils.Prasides teroro ispuoliai.Linkevicius nespes siust uzuojautas.Tai i Turkija Egipta Vokietija ir kitas salis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS