Rusijos automobilių fabrike – tragiškas darbininko išpuolis | kl.lt

RUSIJOS AUTOMOBILIŲ FABRIKE – TRAGIŠKAS DARBININKO IŠPUOLIS

  • 2

Rusijos automobilių gamybos įmonėje GAZ vienas darbininkas trečiadienį nudūrė tris žmones, tarp jų – vieną moterį, ir dar du sužeidė, bet galiausiai buvo sulaikytas policijos, pranešė pareigūnai ir kompanijos atstovai.

„Šiandien ryte Gorkio automobilių gamykloje (GAZ) įvyko neeilinis įvykis su tragiškomis pasekmėmis: liejyklos darbininkas sužalojo penkis darbuotojus, – pranešė Žemutinio Naugardo mieste įsikūrusios įmonės spaudos tarnyba. – Nusikaltimo motyvai asmeniniai, nesusiję su darbiniais santykiais, kiti darbuotojai nukentėjo bandydami sustabdyti moters užpuolimą.“

Rusijos tyrimų komitetas nurodė, kad teisėsaugos pareigūnai sulaikė vyrą ir kad jam sulaikymo metu buvo šauta į koją.

Trys nužudytieji gamyklos teritorijoje buvo rasti maždaug 7 val. Maskvos (ir Lietuvos) laiku. Dar du žmonės maždaug tuo pačiu laiku buvo nuvežti į ligoninę.

GAZ psichologai teikia pagalbą įvykį mačiusiems žmonėms, sakoma pranešime.

Kompanijos kolektyvas ir vadovybė labai sukrėsti, jie reiškia didelę užuojautą žuvusiųjų ir nukentėjusiųjų šeimoms, nurodė spaudos tarnyba.

Rusijos tyrimų komiteto Žemutinio Naugardo srities tyrimų valdybos interneto svetainėje nurodoma, kad gamyklos darbininkas nužudė 1976 metais gimusią pažįstamą moterį ir du vyrus, gimusius 1966 ir 1961 metais. Dar du nukentėję vyrai, gimę 1965 ir 1971 metais, paguldyti į miesto ligoninę, sakoma pranešime.

Tyrimų komitetas, kuris nurodo, kad nusikaltimas buvo įvykdytas iš pavydo, iškėlė bylą dėl nužudymų ir sunkių kūno sužalojimų.

Tuo tarpu GAZ darbuotojai socialiniuose tinkluose pasakojo, kaip klostėsi tragiški įvykiai.

„Sužinojau apie tai ryte. Kalba, kad (darbuotojai) lakstė, slėpėsi. Žmones apėmusi panika. Beje, slėpėsi visai kitoje vietoje. Gana toli nuo liejyklos. Įvedė vos ne nepaprastąją padėtį. Liepė užsirakinti kabinetuose (kas buvo kabinetuose) ir nekišti nosies lauk. Cechuose žmonės panikuoja. Kas pasiėmė dalbą, kas – montiruotę, kas – kitokį „ginklą“. Galiausiai, sako, (įtariamąjį) sugavo kėbulų skyriuje“, – rašė viena vartotoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tomas

Gal jau prasideda Spalio revoliucijos šimtmečio minėjimai?

Lietuvis

Sikt man ant tos jusu rusijos vien straipniai apie rusija kaip neturetu rasyti visiskai neidomu kas ten dedasi uzsakyti straipsniai smegenis plauti

SUSIJUSIOS NAUJIENOS