Šri Lankos sostinėje driokstelėjo naujas sprogimas, žuvo du žmonės | kl.lt

ŠRI LANKOS SOSTINĖJE DRIOKSTELĖJO NAUJAS SPROGIMAS, ŽUVO DU ŽMONĖS

  • 4

Viename Šri Lankos sostinės Kolombo viešbučių sekmadienį driokstelėjo naujas sprogimas, nusinešęs mažiausiai dviejų žmonių gyvybes, pranešė policijos atstovas spaudai.

Prieš tai šalį sudrebino šeši sprogimai – trijuose prabangiuose Kolombo viešbučiuose ir vienoje sostinės bažnyčioje, dar vienas – bažnyčioje netoli Kolombo esančiame Negombo mieste ir šeštasis – vienoje bažnyčioje Batikaloa mieste, esančiame rytinėje šalies dalyje.

Policijos atstovas spaudai Ruwanas Gunasekera (Ruvanas Gunasekera) pareiškė, jog naujasis sprogimas įvyko Kolombo pietiniame Dehivalos priemiestyje esančiame viešbutyje.

Per jau septynis Šv. Velykų sekmadienį šalį sukrėtusius išpuolius, policijos duomenimis, žuvo daugiau kaip 150 žmonių ir keli šimtai buvo sužeisti.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Kiek dar vakaru salys toleruos islama? Islamas=TERORISMAS ir privalo buti paskelbtas teroristine organizacija ir uzdraustas vakaru salyse taip kaip daug metu yra padaryta Japonijoje.

Anonimas

Puikiai muslimai pasveikino prisikelusi zudokrikscioniu ,,dievuli,, Cha cha cha ....Pirma Paryziaus Notre-Dame, dabar fejerverkais.... Kas toliau? Kuo pradziugins Vatikano Antikristo draugai muslimai rytoj?

...

Įdomiai dievulis prisikėlęs veikia... :/
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS