Sučiuptas dėl pacientės mirties kaltinamas garsenybių plastikos chirurgas | kl.lt

SUČIUPTAS DĖL PACIENTĖS MIRTIES KALTINAMAS GARSENYBIŲ PLASTIKOS CHIRURGAS

  • 1

Brazilijoje ketvirtadienį buvo sugautas sėdmenų didinimo operacijomis garsėjęs žvaigždžių plastikos chirurgas, kuris po vienos tokios procedūros mirus pacientei slapstėsi keturias dienas.

Policija socialiniame tinkle „Twitter“ pranešė, kad Denisas Furtado (Denisas Furtadu), kuris socialinėje žiniasklaidoje vadina save „Daktaru Bumbumu“, buvo areštuotas viename Rio de Žaneiro biurų pastate, gavus anoniminį pranešimą telefonu. 

Taip pat buvo areštuota jo motina, kaltinama kaip jo bendrininkė.

D. Furtado buvo laikomas žmogumi, galinčiu daryti stebuklus su moterų figūromis, ypač sėdmenimis, ir visoje šalyje garsėjo profesionalumu.

Denisas Furtado/ Facebook nuotr.

45 metų chirurgo populiarumą atspindi ir jo paskyra socialiniame tinkle „Instagram“, turinti 650 tūkst. sekėjų.

Tačiau po jo namuose prabangiame Rio de Žaneiro rajone atliktos sėdmenų didinimo operacijos mirus banko tarnautojai Lilian Quezia Calixto (Lilian Kesijai Kalikstu), jis nuo sekmadienio slapstėsi.

L. Q. Calixto pas žvaigždžių chirurgą atvyko 2 tūkst. km iš Kujabos, kur gyveno. Tačiau po prieštaringai vertinamo organinio stiklo užpildo injekcijos, kuri buvo atlikta šeštadienį, moteris pasijuto blogai.

Sekmadienį ji atvyko į ligoninę su padažnėjusiu pulsu ir hipertenzija, čia patyrė keturis infarktus ir mirė.

Netrukus po jos mirties D. Furtado dingo.

Dabar jam gresia kaltinimai nužudymu ir nusikalstamu susivienijimu.

Naujienos sukrėtė Brazilijos grožio chirurgijos industriją, kuri pagal atliekamų plastinių operacijų skaičių nusileidžia tik Jungtinėms Valstijoms.

Brazilijos plastikos chirurgų draugija (SBPC) greit pasmerkė D. Furtado ir nurodė, kad „didėjanti ne specialistų invazija provokuoja vis daugiau tokių mirtinų atvejų kaip šis“.

GALERIJA

  • Denisas Furtado
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

...

O kada mūsų gydytojai už mirtis bus pradėti sodint?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS