Ukrainos diplomatai pasmerkė CNN: Simferopolis pavadintas rusišku miestu | kl.lt

UKRAINOS DIPLOMATAI PASMERKĖ CNN: SIMFEROPOLIS PAVADINTAS RUSIŠKU MIESTU

  • 4

Ukrainos ambasada JAV paragino „geriau tikrinti faktus“ amerikiečių televiziją CNN, paskelbusią nuotrauką, kurioje Maskvos aneksuoto Krymo pagrindinis miestas Simferopolis vadinamas rusišku.

„Tikimės, kad mūsų draugai iš CNN geriau tikrins faktus ir geriau rinks medžiagą. Simferopolis yra ukrainiečių miestas Krymo pusiasalyje, okupuotame Rusijos. Nesilaikykite Rusijos scenarijaus“, – socialiniame tinkle „Twitter“ parašė Ukrainos atstovybė.

Diplomatai taip pat atkreipė dėmesį, kad televizijos paviešintos nuotraukos autorius yra vienos Rusijos valstybinės naujienų agentūros fotografas.

CNN anksčiau paskelbė nuotraukų rinkinį apie tai, kaip įvairiose šalyje buvo švenčiami Naujieji metai, įskaitant kadrą iš Simferopolio su užrašu „Simferopolis, Rusija“.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kauniete

….taip ,klausimas del Krymo turetu buti sprendziamas taikiai [be karo amunicijos ] ...o kas del rusu ;tai jie ir kitose valstybese noretu "atkasti "svetimos zemes [nes ten ,atseit, ju yra dauguma] rusams iteigta imperijos amziais [kad jie pasaulio bamba], Taciau Rusijoje apgyvendinta tik iki Uralo[na,o toliau galim sakyti Kinijos sibiro platybes paverstos atomo bandymu palegonais..O Kinijai labai reikia tu zemiu ;jie, kaip kurmiai, padarytu tvarka ,Bet ten Ukrainoje -vyksta brolzudiskas"karas" [kovoja slavai ,tai pilietinis karas kapitalistiniai iskamsos su savo tevynainiais piaunasi ]

VYTAUTAS

KAD SENIAI,PRIE CHRUŠČIOVO,RUSIJOS ŽMONĖS KRYME UŽMIGO RUSAIS,O PRABUDO UKRAINIEČIAIS,TAI NEREIŠKIA,KAD TAI LIKS UKRAINA.ŽMONĖS BALSAIS NUSPRENDĖ,KAD LAIKAS GRĮŽTI ATGAL JUK PAGRINDINIAI GYVENTOJAI RUSAI.KAS BUVO TOTORIŲ VALDYMO LAIKAIS,PAMIRŠKIT.LIETUVAI IR KIJEVO KUNIGAIKŠČIAI DUOKLĘ MOKĖJO,TAI GAL KRYMAS LIETUVIŲ.PAGALVOKIM.

Carnex

Teisingai. CNN rimta TV kompanija.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS