Čempionų lygos aistros – Romoje nukautas „Liverpool“ pateko į finalą | kl.lt

ČEMPIONŲ LYGOS AISTROS – ROMOJE NUKAUTAS „LIVERPOOL“ PATEKO Į FINALĄ

  • 0

Čempionų lygos finale gegužės 26 dieną Kijeve susitiks Madrido „Real“ ir „Liverpool“. Anglijos klubas trečiadienį Italijos sostinėje 2:4 nusileido „Roma“ ekipai, tačiau bendru rezultatu 7:6 laimėjo intriguojantį pusfinalį.

Nors ir pirmose rungtynėse „Liverpool“ šventė įspūdingą pergalę 5:2 Jurgeno Kloppo auklėtiniai Romoje tikrai nebuvo atsipalaidavę.

Jau devintąją minutę Liverpulio ekipai lengviau atsikvėpti leido Sadio Mane įvartis. Puikaus Roberto Firmino perdavimo sulaukęs puolėjas pasiuntė kamuolį į vartus.

15-ąją minutę kurioziškai į savo vartus įsimušė „Liverpool“ gynėjas Jamesas Milneris. Kamuolys tiesiog nuo futbolininko veido atšoko į vartus.

26-ąją minutę Liverpulio ekipai pranašumą sugrąžino Georginio Wijnaldumas, kuris po kampinio galva pasiuntė kamuolį į vartus.

Antrojo kėlinio pradžioje intrigą sugrąžino rungtynių rezultatą išlyginęs Edinas Džeko.

86-ąją minutę Radja Nainggolanas išvedė „Roma“ ekipą į priekį nuostabiu tolimu smūgiu.

Jau per pridėtą laiką teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį, kurį realizavo R.Nainggolanas. Teisėjas užfiksavo, kad po keitimo pasirodęs estas Ragnaras Klavanas žaidė ranka.

Liverpulio klubas Čempionų lygą yra laimėjęs penkis kartus, pastarąjį kartą – 2005 metais, o finale žais pirmą kartą nuo 2007 metų.

Čempionių lygos finale trečią kartą iš eilės žais Madrido „Real“ klubas, kuris nugalėjo Miuncheno „Bayern“.

Čempionų lygos finalas gegužės 26 dieną vyks Kijevo olimpiniame stadione.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS