Dar vienas dugnas Madrido „Real“: netikėtai iškrito iš Karaliaus taurės turnyro | kl.lt

DAR VIENAS DUGNAS MADRIDO „REAL“: NETIKĖTAI IŠKRITO IŠ KARALIAUS TAURĖS TURNYRO

  • 0

Kukli „Leganes“ komanda įsirašė didžiausią pergalę per klubo istoriją, kai eliminavo Madrido „Real“ futbolininkus iš Karaliaus taurės turnyro Ispanijoje.

Laimėję pirmą mačą 1:0 Madrido futbolininkai nerūpestingai pradėjo antrąjį ir už tai buvo nubausti komandos, kuri Ispanijos lygoje tėra trylikta.

Jei Madrido „Real“ futbolininkai galvojo, kad sezonas nebegali būti prastesnis, jie klydo.

Tai naujas dugnas Karališkajam klubui, kai Zinadine'o Zidane' treniruojama ekipa pirmą kartą per klubo istoriją pralaimėjo „Leganes“ vienuoikei.

1:2 mačą Madride pralaimėję „Real“ futbolininkai iškrito iš Ispanijos Karaliaus taurės varžybų, o „Leganes“ įžengė į pusfinalį.

Dabar Z.Zidane'o komandos sezoną gali išgelbėti nebent Čempionų lyga – Ispanijos fronte titulų nenusimato, nes „La Liga“ pirmenybėse Karališkasis klubas tėra ketvirtas ir jau 19 taškų atsilieka nuo lyderės „Barcelona“ komandos,

Trečiadienio vakarą „Real“ tikėjosi lengvai įšokti į taurės varžybų kitą etapą – Z.Zidane'as neįtraukė savo puolimo lyderių Cristiano Ronaldo ir Garetho Bale'o net tarp atsarginių žaidėjų.

Bet Javieras Eraso tolimu smūgiu iš maždaug 25 metrų pirmajame kėlinyje įrodė, kad laukia įdomus mačas.

Karimas Benzema išlygino rezultatą 47 minutę.

Tačiau 55 minutę po kampinio smūgiu galva Gabrielis Piresas nubaudė šeimininkus įvarčiu, kuris nulėmė, jog „Leganes“ žengia tolyn pagal svečiuose daugiau pelnytų įvarčių taisyklę.

Pirmąjį mačą „Real“ buvo laimėjęs 1:0.

Trečiadienį Madrido komanda dar bandė išsigelbėti, bet vartininkas atrėmė K.Benzema ir Sergio Ramoso atakas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS