E. Jankauskas prognozuoja intrigą LFF taurės finale | kl.lt

E. JANKAUSKAS PROGNOZUOJA INTRIGĄ LFF TAURĖS FINALE

  • 0

Lietuvos vyrų rinktinės treneris Edgaras Jankauskas tvirtina, kad sekmadienį vyksiančiame Lietuvos futbolo federacijos (LFF) taurės finale Alytuje žiūrovų laukia įdomi kova tarp skirtingo tipo komandų.

Finale antrus metus iš eilės susitiks Kauno „Stumbro“ ir Vilniaus „Žalgirio“ klubai. Praėjusiais metais Panevėžyje Mariano Barreto auklėtiniai sensacingai nukarūnavo šešis kartus iš eilės taurę laimėjusius vilniečius.

„Finaluose nėra favoritų. Abi komandos supranta šių rungtynių kainą ir tai, kad viskas sprendžiasi tik per vieną susitikimą. Klubai vienas kitą gerai pažįsta ir, manau, abiejų galimybės laimėti yra vienodos“, - teigė E. Jankauskas, savo karjeros pradžioje žaidęs „Žalgirio“ klube.

„Turbūt didesnį stimulą laimėti turės „Žalgiris“, nes jie tam pačiam varžovui pralaimėjo praėjusių metų finale. Vilniečiams tai yra galimybė reabilituotis ir susigrąžinti taurę, nors jų dominavimas Lietuvos futbole ankščiau buvo įprastas reiškinys. Kita vertus, „Stumbro“ futbolininkai jau pajautė, kad gali laimėti titulus ir suteikti kovą mūsų futbolo vėliavnešiui“, - samprotavo 42-ejų metų specialistas.

Šiais metais abiejų komandų rezultatai A lygos yra kur kas geresni. Šiuo metu „Žalgiris“ yra čempionato lyderis, o „Stumbras“ kaunasi dėl bronzos. Tai, pasak E. Jankausko, įneša dar daugiau intrigos į ateinančią kovą.

„Stumbras“ šiais metais žengė didelį žingsnį į priekį. „Žalgiris“ paskutiniuose turuose rinko tik pergales ir yra geros sportinės formos. Abiejų komandų tikslas bus nenusileisti ne viename komponente, manau išvysime apylygę kovą“, - teigė Lietuvos rinktinės treneris.

2018 m. „SHARP LFF taurės“ finalo rungtynės startuos sekmadienį 13 valandą. Prieš susitikimą ir pertraukos metu žiūrovai galės pramogauti fanų zonoje ir laimėti rėmėjų įsteigtus prizus.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS