Europos lyga: „Trakai“ sutriuškinti Kipre | kl.lt

EUROPOS LYGA: "TRAKAI" SUTRIUŠKINTI KIPRE

  • 0

Europos lygos turnyre Trakų “Trakai” Kipre 0:4 pralaimėjo Limasolio “Apollon” komandai ir stipriai komplikavo savo galimybes prieš atsakomąsias rungtynes Vilniuje kitą ketvirtadienį.

Rungtynių Limasolyje pradžioje “Trakai” turėjo puikų šansą išsiveržti į priekį. 3 min. Davidas Aršakianas išniro vienas prieš vartininką, bet kamuolio nesuvaldė, stabtelėjo ir gynėjai likvidavo pavojų.

Po to kipriečiai palaipsniui perėmė iniciatyvą, bet darė nemažai broko perduodami kamuolį. Visgį padėtį “Apollon” kontroliavo ir 20 min. išsiveržė į priekį. Po perdavimo iš krašto baudos aikštelėje Georgios Kolokoudiasas atsitvėrė nuo Justino Januševskio, apsisuko ir tiksliai smūgiavo į apatinį vartų kampą.

Trakų komanai niekaip nesisekė ilgiau palaikyti kamuolio ir įsitvirtinti varžovų aikštės pusėje.

Antrame kėlinyje tęsėsi “Apollon” dominavimas. 53 min. po dar vieno varžovų perdavimo iš krašto J. Januševskis nepasiekė kamuolio ir Luka Stojanovičius smūgiu galva pelnė įvartį. 62 min. baudos aikštelėje prasižengė Linas Klimavičius ir teisėjo skirtą 11 m baudinį realizavo G. Kolokoudiasas.

Ir toliau dominavę Limasolio futbolininkai rungtynių pabaigoje savo persvarą pavertė triuškinama. 85 min. Trakų ekipos gynėjai baudos aikštelėje neišsirinko dengiamųjų ir brazilas Farley Silva efektingu smūgiu per save pelnė ketvirtąjį “Apollon” įvartį – 4:0.

“Trakai”: M. Rapalis, V. Šilėnas, L. Klimavičius, J. Januševskis, D. Česnauskis, J. Mamajevas, R. Stanulevičius (68′ D. Šėgžda), R. Solominas, A. Byčenkokas, J. Zasaviči (88′ N. Apakidzė), D. Aršakianas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS