Futbolininkui J. Zagurskui – naudingiausio žaidėjo apdovanojimas | kl.lt

FUTBOLININKUI J. ZAGURSKUI – NAUDINGIAUSIO ŽAIDĖJO APDOVANOJIMAS

  • 0

Kauno „Vyčio“ klubo lyderis Justinas Zagurskas sulaukė ypatingo įvertinimo – jis buvo išrinktas naudingiausiu „Betsafe Futsal A lygos“ I rato futbolininku.

23 metų futbolininkas šį sezoną yra svarbus Lietuvos čempionų komandos narys. Jis įmušė šešis įvarčius per devynierias rungtynes bei svariai prisideda ir prie kitų komandos įvarčių. „Vytis“ iš viso įmušė 58 įvarčius ir penkiais taškais pirmauja turnyrinėje lentelėje.

„Tikrai labai malonu sulaukti apdovanojimo, to nesitikėjau. Taip pat labai malonu, kad patekau į simbolinį geriausių I rato žaidėjų penketą. Tai tik skatina tobulėti, daugiau atsiduoti ir suteikia motyvacijos“, - sakė J. Zagurskas.

Naudingiausią futbolininką sekmadienio rungtynėse su „Akmene“ apdovanojo Lietuvos salės futbolo asociacijos vadovai – direktorius Remigijus Daugėla ir prezidentas Vidmantas Butkevičius.

Naudingiausio „Betsafe Futsal A lygos“ I rato žaidėją rinko visos devynios čempionato ekipos, kurios paskyrė balsus už tris geriausius lygos žaidėjus eilės tvarka. Už pirmą vietą buvo skiriama 5 taškai, už antrą – 3 taškai, už trečią – 1 taškas.  Pirmąją vietą užėmė J. Zagurskas (13 tšk.), antrąją – „Jonavos Vikingų“ puolimo lyderis Eisvinas Utyra (10 tšk.), trečias liko „Vyčio“ žaidėjas Guesinho.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS