„Jonavos“ gretas papildė saugas iš Rumunijos E. Zasavitchi | kl.lt

„JONAVOS“ GRETAS PAPILDĖ SAUGAS IŠ RUMUNIJOS E. ZASAVITCHI

  • 0

„Jonavos“ futbolo klubas tęsia pasiruošimo naujam sezonui darbus. Šią savaitę prie komandos prisijungė Eugenas Zasavitchi.

25-erių metų saugas iš Rumunijos, turintis Moldovos pilietybę, Lietuvos futbolo gerbėjams jau yra pažįstamas - nuo 2015 iki 2017 metų vasaros E. Zasavitchi žaidė „Trakų“ ekipoje.

E. Zasavitchi savo karjerą pradėjo Moldovoje, kur atstovavo Kišiniovo „Dacia-2“ ekipai. 2013 metais perėjo į kitą Kišiniovo miesto komandą - „Veris“, kurioje žaidė iki 2015 metų vasario. Būtent šie metai buvo lemtingi, kai jį pastebėjo „Trakų“ ekipa. Po dvejų metų, praleistų senosios Lietuvos sostinės ekipoje, rumunas buvo paskolintas Lenkijos Tyčo „GKS Tych“. Prieš sugrįždamas į Trakus, saugas Lenkijoje praleido pusę sezono. 2017 metų liepą E. Zasavitchi persikėlė į gimtąjį Kišiniovą, kur apsivilko „Dacia“ ekipos marškinėlius. Saugas jau spėjo debiutuoti Moldovos rinktinėje - 2016 metais pasaulio čempionato atrankoje E. Zasavitchi sužaidė 61 minutę rungtynėse su Airija.

Su saugu pasirašyta vienerių metų sutartis.

„Jonavos“ sporto direktorius Renato Cecatto teigė, kad žaidėjas yra perspektyvus, ir džiaugiasi, jog derybos buvo sėkmingos: „Eugenas yra žaidėjas, dar turintis daug neišpildyto potencialo. Tikimės, kad jis atsiskleis mūsų ekipoje ir pasirodys gražiausiomis spalvomis. Manau, kad tai yra puikus komandos papildymas. Nepaisant jauno amžiaus, jis jau yra matęs įvairaus futbolo ir jo patirtis atneš daug naudos rungtynių metu“.

„Jonava yra puiki vieta atsiskleisti. Jau esu žaidęs Lietuvoje, tad adaptacija neužtruks ir tikiuosi, jog greitai pavyks pajusti savąjį žaidimą. Didžiąją dalį naujųjų komandos draugų esu sutikęs aikštėje, tad susipažinti ir suprasti vieniems kitus neturėtų būti sunku. Tikiuosi, kad bus geras sezonas ir pavyks įgyvendinti aukščiausius tikslus“, - sakė futbolininkas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS