L. Kochanauskas: po tokios ilgos pauzės grįžti – kažkas neįtikėtino | kl.lt

L. KOCHANAUSKAS: PO TOKIOS ILGOS PAUZĖS GRĮŽTI – KAŽKAS NEĮTIKĖTINO

  • 0

17 mėnesių be populiariausios pasaulyje sporto šakos teikiamo džiaugsmo ir malonumo. Tiek laiko skiria 29-erių metų futbolininką Luką Kochanauską nuo tos dienos, kuomet jis sužaidė savo paskutines rungtynes Lietuvos futbolo čempionate.

Paskutines savo rungtynes A lygoje, iš Kybartų kilęs, puolėjas sužaidė 2017 metų rudenį, atstovaudamas „Kauno Žalgirio“ komandai, o šį sezoną Lukui progą sugrįžti ant vejos suteikė Kauno „Stumbro“ klubas.

„Stumbro“ klubo vadovai patikėjo keturias operacijas savo karjeroje ištvėrusiu Luku Kochanausku ir pasiūlė jam prisijungti prie komandos.

Pats žaidėjas džiaugiasi galėdamas sugrįžti į futbolo aikštę ir nekantrauja padėti naujai komandai 2019 metų A lygos sezono kovose.

- Kaip jautiesi po ilgos pertraukos sugrįžęs į futbolo sceną ir prisijungęs prie Kauno “Stumbro” ekipos?

- Visada sugrįžti į futbolo batalijas yra malonus jausmas, nes ši sporto šaka mano gyvenime užima labai svarbią vietą, o aš pats nuo vaikystės su didžiausiu užsidegimu ir meile eidavau į treniruotes bei visur kur galėdavau žaisdavau futbolą. Po pauzės vėl grįžti į futbolą yra kažkas neįtikėtino. Tai džiaugiuosi, jog turiu galimybę kur grįžti.

- Kodėl pasirinkai „Stumbrą“ ir kaip jautiesi prisijungęs čia?

- Dėkoju „Stumbro“ organizacijai už suteiktą galimybę. Komandos žaidėjai mane priėmė maloniai, klube visi puikiai sutariame, nuotaikos prieš sezono startą tiesiog puikios. Visi čia esame tam, kad daryti, ką mėgstame daryti, gal dėlto ir nuotaikos puikios, tikėkimės sezoną taip pat pradėsime pakilia gaida.

- Kaip vertini savo sportinę formą ir ką šiuo metu gali pasakyti apie savo fizinę būklę?

- Na fiziškai, mes visi komandoje dar nesame pasiekę tokio lygio kaip galbūt kitos A lygos komandos. Visgi treneriai stengiasi, kad mes su kiekviena treniruote fiziškai sutvirtėtume. Manau, jog sezono startas galbūt ir nebus idealus, bet stengsimės perlipti per save ir padaryti viską, kas nuo mūsų priklauso.

- O kaip tu pats jautiesi psichologiškai? Ar nebaisu po tiek laiko vėl žengti į futbolo aikštę?

- Komandoje turime gerus medikus, stengiuosi prisižiūrėti ir pats, darau atitinkamus pratimus ne tik treniruočių metu. Jei į viską žiūrėsiu profesionaliai, manau jog viskas bus gerai.

- Kaip lauki pirmųjų rungtynių su „Panevėžio“ klubu ir ko iš jų tikiesi?

- Manau, jog visi laukia A lygos starto, tiek žiūrovai, tiek ir patys futbolininkai. Prognozuoti pirmas rungtynes visada būna labai sunku. Varžovo gerai nepažįstame, nežinome ko iš jo tikėtis ir šiaip visada pirmosios sezono rungtynės būna ypač sunkios. Trūksta fizinio pasiruošimo ir tarpusavio supratimo, taigi bus matyt, bet stengsimės, kad „Panevėžiui“ nebūtų lengva.

-           

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS