„Man City“ vos iškovojo tašką su „Everton“ | kl.lt

„MAN CITY“ VOS IŠKOVOJO TAŠKĄ SU „EVERTON“

  • 0

Pirmadienio vakarą gražia drama Mančesteryje baigėsi antrasis Anglijos „Premier“ lygos turas. Prieš čempionatą pagrindine favorite laimėti pirmenybes laikyta „Manchester City“ 1:1 sužaidė su Liverpulio „Everton“. „Miestiečiai“ gali džiaugtis iškrapštę tašką, nes beveik pusę rungtynių buvo priversti žaisti dešimtyje ir turėjo vytis savo varžovus.

Pirmajame kėlinyje šeimininkai buvo kur kas aktyvesni ir turėjo žymiai realesnių progų pasižymėti, tačiau Kunas Aguero jas švaistė vieną po kitos, o galiausiai „miestiečius“ nubaudė žmogus, kuris „Etihad“ stadione yra ypač nemėgstamas.

35-ąją minutę buvęs „Man Utd“ simbolis Wayne'as Rooney pasiuntė kamuolį į Edersono vartus ir vilkėdamas „Everton“ marškinėlius pasižymėjo antrame mače iš eilės.

Veteranas puikiai pasinaudojo į baudos aikštelę atliktu Dominico Calverto-Lewino perdavimu ir tiesiu smūgiu iš maždaug dešimties metrų nutildė visą stadioną.

Tai buvo 200-asis W.Rooney įvartis „Premier“ lygoje. Daugiau už jį Anglijos futbolo stipriausiame ešelone yra pelniusi tik „Newcastle United“ legenda Alanas Sheareris (260).

Tačiau tai buvo tik „Man City“ problemų pradžia. 42-ąją minutę brangusis J.Guardiolos vasaros pirkinys Kyle'as Walkeris gavo geltoną kortelę, o dar po dviejų minučių išvydo ir antrąją bei buvo išvytas iš aikštės.

Net ir likę dešimtyje, šeimininkai tvirtai dominavo aikštėje ir spaudė savo priešininkus, bet pramušti sutankintą „Everton“ gynybą sekėsi labai sunkiai.

83-ąją minutę po Danilo perdavimo į baudos aikštelę, išmušdamas kamuolį suklydo Masonas Holgate'as, o pirmas prie jo suskubęs Raheemas Sterlingas smeigė išlyginamąjį įvartį – 1:1.

88-ąją minutę komandų jėgos aikštėje išsilygino. Morganas Schneiderlinas gavo antrą geltoną kortelę už pražangą prieš Kuną Aguero ir buvo išvarytas iš aikštės.

Vis dėlto per likusį laiką išplėšti pergalės Mančesterio ekipai nepavyko.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS