Naujasis „Jonavos” komandos saugas – E. Veliulis | kl.lt

NAUJASIS „JONAVOS” KOMANDOS SAUGAS – E. VELIULIS

  • 0

Jonavos „Jonava” ir toliau aktyviai formuoja sudėtį ateinančiam sezonui – penktadienį komandą papildė dar vienas žaidėjas. Ekipai atstovaus 25-erių saugas iš Panevėžio Ernestas Veliulis.

Praėjusį sezoną jis vilkėjo Marijampolės „Sūduvos” marškinėlius ir tapo A lygos čempionato nugalėtoju.

E. Veliulis savo karjerą pradėjo gimtajame Panevėžyje – atstovavo Panevėžio „Ekrano” U19 komandai. 2010-siais saugas pasirašė sutarį su Pakruojo „Kruoja”, kur žaidė iki 2013-tųjų sausio. Tai buvo paskutinė karjeros stotelė prieš pradedant legionieriaus karjerą  Rygos „Daugava” ekipoje. Tačiau sezonui įpusėjus, saugas buvo paskolintas  Klaipėdos „Atlanto” komandai, kur praleido penkis mėnėsius prieš sugrįždamas į Rygą. Pasibaigus kontraktui su Latvijos komanda, E. Veliulis vėl persikėlė į Klaipėdą, kur apsivilko „Granito” marškinėlius. Po sėkmingo sezono pajūrio ekipoje, 2015-siais Ernestas pasirašė kontraktą su  „Sūduva”.

Per sėkmingiausią, tris metus trukusį karjeros etapą Suvalkijoje, saugas spėjo įmušti 18 įvarčių. Puikus E. Veliulio žaidimas neliko nepastebėtas ir panevėžietis sulaukė kvietimo debiutuoti nacionalinėje Lietuvos futbolo rinktinėje 2016-tais.

Pasibaigus 2017-tųjų sezonui, beveik mėnesį laiko trukusios derybos su sportininku yra sėkmingos ir šiandiena galime pasveikinti Ernestą prisijungus prie “Jonavos” ekipos. Po sutarties pasirašymo Ernestas sutiko atsakyti į keletą klausimų:

- Kodėl pasirinkai Jonavą?

- Jonava pasiūlė geriausias sąlygas. Manau, jog yra formuojama stipri komanda, o jai keliami tik patys aukščiausi tikslai, tad nusprendžiau priimti šį iššūkį.

- Koks esi žaidėjas aikštėje?

- Turiu pripažinti, jog nemėgstu kalbėti apie save. Kovoju, stengiuosi padėti komandai kaip tik galiu. Žinoma, jog mėgstu mušti įvarčius ir dalinti rezultatyvius perdavimus.

- Kokie tavo asmeniniai tikslai kitam sezonui?

- Kiekvienose varžybose pasirodyti kuo geriau ir taip padėti komandai.

- O komandiniai?

- Tik patys aukščiausi. Tikiuosi, jog laimėsime kuo daugiau rungtynių ir galėsime kovoti dėl čempionų titulo.

- Ko galėtumei palinkėti Jonavos futbolo bendruomenei?

- Noriu, kad komandos gerbėjai niekada nenusisuktų nuo ekipos. Nesvarbu, kaip jai sekasi, reikia visada karštai palaikyti. Tikiuosi, jog tribūnos šį sezoną bus dar pilnesnės ir garsesnės nei praeitą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS