Pele buvo išrašytas iš Paryžiaus ligoninės ir sugrįžo į Braziliją | kl.lt

PELE BUVO IŠRAŠYTAS IŠ PARYŽIAUS LIGONINĖS IR SUGRĮŽO Į BRAZILIJĄ

  • 0

Legendinis brazilų futbolininkas Pele (Pelė) antradienį sugrįžo į tėvynę iš Paryžiaus, kur ligoninėje praleido šešias dienas.

Triskart Pasaulio futbolo čempionatus Brazilijos rinktinei padėjęs laimėti žaidėjas pirmadienį buvo išrašytas iš ligoninės, kur pateko dėl šlapimo takų infekcijos. Į Paryžių jis buvo atvykęs reklamuoti „Hublot“ laikrodžių kartu su prancūzų futbolo žvaigžde Kylianu Mbappe (Kilianu Mbape).

Iš San Paulo Guarulhos oro uosto Pele išvažiavo neįgaliojo vežimėlyje ir buvo įsodintas į furgoną, pranešė naujienų agentūros AFP korespondentas.

78 metų futbolo veteraną Paryžiaus priemiestyje esančioje ligoninėje dar spėjo aplankyti dabartinė brazilų futbolo žvaigždė Neymaras (Neimaras), kartu su K. Mbappe žaidžiantis klube „Paris Saint Germain“.

Pirmadienį Neymaras savo paskyroje tinkle „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje jis įamžintas laikantis ligoninėje gulintį besišypsantį Pele už rankos.

Brazilų naujienų portalas G1 paskelbė, kad Pele ketino palikti ligoninę ir sugrįžti į Braziliją šeštadienį, tačiau turėjo pasilikti Prancūzijoje dėl papildomų tyrimų.

Pasak futbolininką lydėjusių asmenų, infekcija nebuvo sunki ir ją pavyko numalšinti.

Pastaruoju metu futbolininko, tėvynėje praminto „Karaliumi“ (O Rei), sveikata kėlė susirūpinimą. Jau anksčiau buvo atidėtas pernai lapkritį planuotas Pele susitikimas su K. Mbappe. 2014 metais dėl panašios infekcijos jis buvo paguldytas į intensyviosios terapijos skyrių.

2016 metais Pele, kuris per visą savo gyvenimą dalyvavo 1 363 profesionaliose rungtynėse ir įmušė 1 281 įvartį, dėl klubo sąnario skausmų negalėjo įžiebti ugnies Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje.

2018-ųjų sausį jis atšaukė savo kelionę į Londoną, baimindamasis, kad ji gali būti per daug „varginanti“ ir „kelianti stresą“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS