„Stumbro“ treneriui – ypatingas pripažinimas | kl.lt

„STUMBRO“ TRENERIUI – YPATINGAS PRIPAŽINIMAS

  • 0

Įveikti du praėjusio sezono Lietuvos futbolo A lygos prizininkai ir šuolis į trečią vietą garantavo Kauno „Stumbro“ strategui Mariano Barreto geriausio mėnesio trenerio pripažinimą.

Birželio-liepos mėnesiais Kauno ekipa sužaidė trejas rungtynes ir visose jose iškovojo pergales.

„Stumbras“ Vilniuje 1:0 palaužė „Žalgirį“ ir namuose tokiu pačiu rezultatu įveikė „Trakus“. Liepos mėnesį Kauno ekipa turėjo šansą pakilti iki trečios turnyro lentelės vietos ir tuo pasinaudojo.

Laikinosios sostinės komanda po vartininko Rodrigo Josviakio pašalinimo beveik visas rungtynes žaidė mažumoje, tačiau tai nesutrukdė 2:0 įveikti „Palangą“. Tokiu būdu kauniečiai per paskutines šešerias rungtynes iškovojo penkias pergales ir su 25 taškais pakilo į trečią poziciją.

M.Barreto tapo trečiuoju treneriu, kuris sulaukė tokio pripažinimo šiemet. Kovo ir balandžio mėnesį geriausiu buvo pripažintas Marijampolės „Sūduvos“ strategas Vladimiras Čeburinas, gegužę – su „Žalgiriu“ atsisveikinęs Aurelijus Skarbalius.

Liepos 12-ąją „Stumbro“ laukia istorinis iššūkis UEFA Europos lygos varžybose. Nuo 20 val. Alytaus miesto stadione kauniečiai susigrums su Limasolio „Apollon“ klubu iš Kipro.

Artimiausias rungtynes A lygoje Kauno klubas žais rugpjūčio 4-ąją dieną, kai 20-ojo turo susitikime išvykoje kovos su „Jonava“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS