„Trakų“ klube permainos: išėjo vartininkas, atėjo gynėjas | kl.lt

„TRAKŲ“ KLUBE PERMAINOS: IŠĖJO VARTININKAS, ATĖJO GYNĖJAS

  • 0

UEFA Europos lygos atrankoje kovojančių „Trakų“ stovykloje – permainos. Ekipą paliko vartininkas Ignas Plūkas, tačiau prie jos prisijungė Aleksandras Levšinas, – pranešė Trakų klubas.

I.Plūkas „Trakuose“ žaidė nuo 2016 metų. Iš pradžių jis buvo Mariaus Rapalio dubleris, tačiau vėliau tapo pagrindiniu vartininku. Ypač sėkmingi vartininkui buvo 2017 – ieji, tačiau prieš šio sezono startą jis patyrė traumą ir į jo vietą buvo pakviestas Tomas Švedkauskas. Pastarasis netruko išsikovoti pagrindinio vartininko poziciją.

„Tai buvo abipusis sprendimas. Igno dabartinis vaidmuo netenkino, klubui trys geri vartininkai yra per didelė prabanga. Per tą laiką „Trakuose“ Ignas užaugo, o tai džiugina. Norisi jam palinkėti augti ir toliau bei padėkoti už tai, ką jis davė mūsų klubui“, – kalbėjo „Trakų“ direktorius Virmantas Lemežis.

A.Levšinas, savo ruožtu, į riterių stovyklą atvyko iš „Atlanto“. Šis gynėjas prieš sezoną treniravosi su „Trakais“, tačiau vėliau pasirinko Klaipėdos klubą, kuriame iš pradžių buvo išsikovojęs starto poziciją, o vėliau ją prarado. A.Levšinas tapo jau ketvirtuoju „Trakų“ atstovu, sezoną pradėjusiu „Atlante“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS