B. Vanagas atsisveikina su 2018-ųjų Dakaro bolidu | kl.lt

B. VANAGAS ATSISVEIKINA SU 2018-ŲJŲ DAKARO BOLIDU

  • 1

Benediktas Vanagas socialiniame tinkle „Facebook“ pranešė, kad atsisveikina su 2018-ųjų Dakare startavusiu „Toyota Hilux“ bolidu.

Juodą spalvą į baltą pakeitęs „General Financing team Pitlane“ komandos sportinis automobilis dar vadinamas Black Hawk (Juoduoju Vanagu), pasak lenktynininko paruoštas naujam projektui.

„Norint tinkamai pasiruošti 2019-ųjų Dakarui, komanda privalo ruoštis ištisus metus. Lietuviškų komandų biudžetai yra gana riboti, tad naujos technikos įsigijimas galimas tik pardavus ar įdarbinus buvusią“, – sakė „General Financing team Pitlane“ pilotas B. Vanagas.

Tai jau trečiasis „Toyota Hilux“ modelis, kuriuo Benediktas Vanagas startavo sunkiausiame pasaulio ralyje. Šios, patikimos ir žinomos markės modelius, lenktynininkas naudojo jau keturiuose Dakaruose – nuo 2015 metų. Pirmuosius du Dakarus B. Vanagas startavo su latvių gamybos OSCar bolidu.

„Šiuo metu esame netoli naujo susitarimo. Jį paskelbsime, kai matysiu parašą ant sutarties“, – sakė lenktynininkas.

Lietuvių dėmesį kasmet prikaustančio Dakaro ralio maratono valstybės, kuriose bus 2019-ųjų lenktynių trasos bus paskelbtos per artimiausią mėnesį.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

yra geresnių žinių

Užtat mūsų linksmuolis žavuolis Antanas Juknevičius jau rytoj Vilniuje PC "Nordikoj" pristato Naująją savo Dakaro "lialką" :) :) Valio! Mua :**

SUSIJUSIOS NAUJIENOS