A. Gudžius: titulai įrodo, kad esu teisingame kelyje | kl.lt

A. GUDŽIUS: TITULAI ĮRODO, KAD ESU TEISINGAME KELYJE

  • 0

Disko metikas Andrius Gudžius pirmadienį ketvirtą kartą iš eilės pripažintas geriausiu Lietuvos lengvaatlečiu, bet sportininkas prisipažino, kad 2017 metai jam buvo geriausi karjeroje.

26-erių metų sportininkas šiais metais laimėjo abi svarbiausias varžybas – pasaulio čempionatą ir Deimantinės lygos finalą.

„Tai buvo geriausi metai mano karjeroje. Apdovanojimas svarbus kaip ir pernai, nes jis duodamas ne už išvaizdą ar kažką, o už geriausius rezultatus. Ne už dyką tokie apdovanojimai dalinami, todėl manęs nenustebino“, – sakė A. Gudžius.

Nors tarp nominantų į geriausio Lietuvos lengvaatlečio vardą buvo septyni sportininkai, šiais metais skambių pergalių nei vienam kitam Lietuvos lengvaatlečiui pasiekti nepavyko.

„Aš gal pamėtysiu akmenukų į kaimynų daržus – kad kiti lengvaatlečiai vyrai pasitemptų, – šypsojosi A. Gudžius. – Aš, kaip sportininkas, stengiuosi tobulėti, padaryti viską, ką galiu geriausio ir visą laiką stengiuosi išspausti iš savęs viską. Manau, kad geriausio lengvaatlečio vardas tik įrodo, kad esu teisingame kelyje ir kad viską darau teisingai. O norint, kad rinkimų nugalėtojas būtų kitas, tai kompanijai reikia suimti save į gniaužtus ir pasistengti. Galbūt kitais metais jau geriausiu lengvaatlečiu bus kitas“.

Šių metų pasaulio čempionato auksą A. Gudžius nuskynė pasiekęs antrą 2017-ųjų rezultatą pasaulyje – 69 m 21 cm. Tuo tarpu tarp dešimties tolimiausių metų metimų pateko dar net trys lietuvio rezultatai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS