„Kaunas Hockey“ rengiasi pirmajai sezono akistatai su „Geležiniu vilku“ | kl.lt

„KAUNAS HOCKEY“ RENGIASI PIRMAJAI SEZONO AKISTATAI SU „GELEŽINIU VILKU“

  • 0

Šiame Nacionalinės ledo ritulio lygos sezone jau po du kartus spėję susitikti su Elektrėnų „Energija“ ir Vilniaus „Hockey Punks“, „Kaunas Hockey“ spalio 17 d. vyksta į sostinę. Vilniaus pramogų arenoje kauniečiai pirmąkart šį sezoną susikaus su Vilniaus „Geležiniu vilku“.

„Rungtynės nebus lengvos – „Geležinio vilko“ komanda jauna ir vis stiprėjanti, jie daug laiko praleidžia kartu, tad pagrindinė mūsų užduotis bus išnaudoti jų daromas klaidas“, – ruošdamasis kelionei komentavo vyriausiasis „Kaunas Hockey“ treneris Aurimas Guoga.

„Kaunas Hockey“ suolelį spalio viduryje išretino traumų liūtis. Dėl patirtų nugaros traumų rungtyniauti negali puolėjas Dovydas Streckis ir gynėjas Tomas Fediakinas, su raiščiais problemų turi komandos debiutantas puolėjas Donatas Kumeliauskas. Prie komandos trečiadienį taip pat dėl sveikatos problemų neprisijungs kaliningradietis Dmitrij Prokopenkov.

Daug vilčių dedama į kitą „Kaunas Hockey“ naujoką Aleksandrą Mikheyonok iš Baltarusijos, kuriam numatytas vaidmuo pirmajame penkete kartu su komandos kapitonu Vytautu Jagelavičiumi, Petru Nausėda, legionieriais Savelij Morozov ir Aleksej Nikulin.

Rungtynių spalio 17 d. Vilniaus pramogų arenoje pradžia – 20.15 val.

Artimiausios „Kaunas Hockey“ rungtynės namuose, Kauno ledo arenoje „Baltų ainiai“ – kitą trečiadienį, spalio 24 d. Tuomet į Kauną atvyks „Geležinis vilkas“.

GALERIJA

  • „Kaunas Hockey“ rengiasi pirmajai sezono akistatai su „Geležiniu vilku“
„Kaunas Hockey“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS