Kovotojai iš Klaipėdos talžė priešininkus | kl.lt

KOVOTOJAI IŠ KLAIPĖDOS TALŽĖ PRIEŠININKUS

Vilniaus „Siemens“ arenoje surengtame "Bushido/King of Kings World GP" turnyre pergales šventė uostamiesčio kovotojai – Sergejus Maslobojevas ir Tadas Jonkus. Klaipėdiečiai įveikė savo varžovus tik po atkaklių kovų, nes abiems kovotojams prireikė papildomo raundo.

Kuvalda vadinamas S.Maslobojevas stojo į dvikovą su olandu Thomasu Bridgewateriu svorio kategorijoje iki 93 kg. Pirmajame raunde varžovas dažniau atakavo Kuvaldą, o antrajame raunde klaipėdietis netgi buvo pasiųstas į nokdauną. Tačiau trečiajame rate dominavęs S.Maslobojevas įtikino teisėjus, jog yra vertas papildomo raundo.

Olandas nuo pat kovos pradžios metė rimtą iššūkį S.Maslobojevui ir perėmė iniciatyvą į savo rankas. Didžiąją antrojo raundo dalį T.Bridgewateris buvo pasyvesnis, kol likus apie 30 sek. varžovas pasinaudojo savo proga ir fantastišku smūgiu keliu pašokus pasiuntė S.Maslobojevą į nokdauną.

Trečiajame raunde Kuvalda visiškai dominavo ir teisėjai nusprendė skirti papildomą raundą. Pastarojo metu akivaizdžiai pranašesnis buvo S.Maslobojevas. Vienbalsiu teisėjų sprendimu pergalę šventė klaipėdietis.

Svorio kategorijoje iki 73 kg kitas uostamiesčio atstovas T.Jonkus taip pat tik po atkaklios kovos nugalėjo Youssefą El Hadamį iš Maroko.

Pirmojo raundo pabaigoje marokietis praleido galingą smūgį į galvą, bet išstovėjo ant kojų ir šiaip ne taip sulaukė gongo. Antrojo raundo pradžia kiek vėlavo, nes reikėjo patvarkyti ringą. Tai padėjo Y.El Hadamiui atgauti kvapą. Klaipėdietis ringe ir toliau dominavo, bet varžovas išvengė nokdauno.

Trečiajame raunde Y.El Hadamis kovojo dar sėkmingiau, o žiūrovai pašėlo, nes abu sportininkai apie gynybą pamiršo ir pliekėsi negailėdami vienas kito, tad prireikė papildomo raundo.

Papildomame raunde po truputį išryškėjo klaipėdiečio persvara, kuriam teisėjai vienbalsiu sprendimu ir skyrė pergalę.

Galingesni už varžovus buvo ir vilniečiai Martynas Jasiūnas, Igoris Osininas, Henrikas Vikšraitis, Tomas Pakutinskas, Julius Mocka, ukmergiškis Teodoras Aukštuolis.

Taip pat pergales iškovojo kauniečiai Mindaugas Narauskas (nugalėjo lenką Filipą Rzadeką) ir Deividas Danyla (nokautavo kolumbietį Manuelį Canaveralą). Kolumbijos sportininkas po dvikovos su D.Danyla keliolika minučių gulėjo ringe. Teisėjas pakvietė gydytojus, paaiškėjo, M.Canaveralas išvengė rimtų sužalojimų.

Prestižiniame turnyre meistriškumą demonstravo sportininkai iš Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Vokietijos, Suomijos, Kolumbijos, Ukrainos, Maroko, Graikijos, Nyderlandų.

Iš dvylikos kovų, kuriose dalyvavo mūsų šalies atletai, nepasisekė tik dviem lietuviams – vilniečiui Ričardui Kuliui (teisėjų sprendimu pralaimėjo Latvijos atstovui Stanislavui Makarenkai) ir kauniečiui Karoliui Liukaičiui (pusfinalyje arbitrai pergalę skyrė jo varžovui suomiui Danieliui Forsbergui).

GALERIJA

  • Stiprybė: T.Jonkus <span style=color:red;>(kairėje)</span> lemiamu metu nedarė klaidų ir įveikė marokietį.
  • Pratęsimas:  T.Bridgewaterio ir S.Maslobojevo dvikovoje prireikė papildomo raundo.
  • Sergejus Maslobojevas
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kiaulė rūkė

baisus padėtis. :D dabar olandas žinos kad čia kaip rusyne, viska galima nupirkti. net taškus :D

Tiems dviems kvailiams apačioje

Jei abu nieko neišmanote šioje sporto šakoje, tai kam čia juokinate kaip kokie klounai liaudį ? Tokių kvailių "žinovų" kaip jūs pilnas internetas. Gal geriau pasižiūrėkite kovą ir paskaičiuokite kiek ir kokių smūgių gavo lietuvis ir kiek olandas. Dar prie viso to pridėkite tai jog lietuvis dominavo ir visą kovą vedė, neskaitant į tai, kad jis gavo noogdauną jis visa galva pranešesnis buvo už olandą. Geriau pasidžiaugtumėte lietuvio sėkme, o ne šūdais savo drabstytumėtes "žinovai"...

To URODAS

Pats urodas kova matei kad visad kuvalda puole ? Taskais ime kausas tu. Pats jauciu buvai prasileides nuo kuvaldos ir dabar pykti laikai velnias tu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS