MMA kovotojas V. Sadauskas: pasižiūri į akis ir žaidimas prasideda | kl.lt

MMA KOVOTOJAS V. SADAUSKAS: PASIŽIŪRI Į AKIS IR ŽAIDIMAS PRASIDEDA

  • 0

Žiūrovų aistras keliantis MMA turnyras „King of the cage Baltic Tour 3“ vėl sudrebins Kauną. Kauno sporto halėje, gegužės 19 d. 19 val. vyks įtemptos kovos narve, o turnyre jau ne pirmą kartą Lietuvos vardą gins garsus MMA sportininkas V. Sadauskas kovodamas su Ukrainos MMA turnyrų nugalėtoju M. Lavraniuk.

V. Sadauskas Europos K-1 ir Baltijos šalių Muay Thai vicečempionas, KOTC turnyrų dalyvis ir nugalėtojas su nekantrumu laukia ateinančios kovos. „Prieš kovą jaudinuosi, tačiau jaudinuosi panašiai taip, lyg prieš einant į atrakcionus. Žinau, kad bus smagu ir įdomu. Tačiau čia niekas diržo tau neprisega, o tai dar suaštrina įspūdžius“- sako V. Sadauskas paklaustas kaip jis jaučiasi prieš lipdamas į narvą.

Lietuvis neanalizavo savo priešininko, nes galvoja, kad to daryti nebūtina. Tačiau jei ir tektų stebėti priešininko kovą atkreiptų dėmesį į tai, kaip jis jaučiasi narve, ar daug ir ar greitai galvoja, ar kovoja atsipalaidavęs, o gal kuria ir improvizuoja. „Manau, visiškai išanalizuoti priešininko neįmanoma. Kiekviena kova būna nauja ir abiejų kovotojų galimybės būna vienodos. Juk neveltui yra svorio kategorijos. Įlipi į narvą, pasižiūri į akis ir žaidimas prasideda. Kiekvienas kartas būna naujas ir nesuplanuojamas, juk tas ir yra įdomiausia“, - atvirauja kovotojas.

Vytautas Sadauskas, praitą kartą didelį įspudį amerikiečiams palikęs kovotojas. Praeitų metų balandžio mėnesį vykusiame turnyre V. Sadauskui ilgiausiai pavyko išsilaikyti prieš varžovą iš JAV. Svorio kategorijoje iki 70 kg

Šį kartą narve susikaus Lietuvos, Amerikos, Islandijos, Ukrainos, Maldovos, Rusijos, Bulgarijos sportininkai, taip pat renginio metu koncertuos naujos kartos Hip Hopo jaunimo tarpe gerai žinoma grupė "Flying Saucer Gang" iš Kauno.

Kovos narve vyksta pagal profesionalų taisykles 3×5 min., leistini visi koviniai veiksmai, smūgiai į galvą stovėsenoje ir gulint parteryje. Kovose susitinka imtynininkai, karatistai, boksininkai bei kitų kovos menų atstovai, todėl žiūrovai turi galimybę regėti įtemptas kovas.

Bilietus galima įsigyti www.bilietai.lt

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS