Olimpinis prizininkas pralaimėjo Lietuvos bokso čempionato pusfinalyje | kl.lt

OLIMPINIS PRIZININKAS PRALAIMĖJO LIETUVOS BOKSO ČEMPIONATO PUSFINALYJE

  • 0

Staigmena užfiksuota Kėdainiuose vykstančiame Lietuvos čempionate, – praneša Lietuvos bokso federacija.

Svorio kategorijos iki 69 kg pusfinalyje Saimonas Banys taškais 4:1 įveikė Londono olimpiados ir 2015 m. Europos čempionato prizininką Evaldą Petrauską.

3 kartus Lietuvos čempionu tapusiam E.Petrauskui, kuris pirmą kartą Lietuvos čempionu tapo 2011 m., būdamas vos 15-os metų, ir pagal šį rodiklį yra Lietuvos rekordininkas, tai ne pirmas pralaimėjimas šalies pirmenybėse. 2013 metų Lietuvos čempionato finale E.Petrauskas pralaimėjo Eimantui Stanioniui.

Staigmeną pateikęs pasvalietis S.Banys Lietuvos čempionato finale šeštadienį susitiks su klaipėdiečiu Deividu Giruliu.

Nesunkiai į finalą pateko profesionalų ringe kovojantis Virgilijus Stapulionis. Svorio kategorijos iki 75 kg pusfinalyje V.Stapulionis vieningu teisėjų sprendimu 5:0 įveikė Ąžuolą Zubę. Gimtojo Pasvalio garbę ginantis V.Stapulionis finale susitiks su praėjusių metų Europos jaunimo vicečempionu Vytautu Balsiu iš Šilutės.

Dar vienas šilutiškis Marius Kontrimas kovos svorio kategorijos 46-49 kg finale su panevėžiečiu Valentinu Lavrenovu.

Lietuvos rekordo link artėja Marius Vyšniauskas. Jau keturiolikto Lietuvos čempiono titulo siekiantis panevėžietis svorio kategorijos iki 52 kg finale susitiks su vilniečiu Kirilu Golubevu.

Svorio kategorijos iki 56 kg finale kovos kėdainiečiai. Titulą ginantis Mindaugas Bankauskas susitiks su 2016 m. Europos jaunimo čempionato prizininku Artūru Zinkovskiu.

Svorio kategorijos iki 60 kg finale susitiks klaipėdietis Sigitas Stončius ir kaunietis Gilvinas Lukošiūnas. Iki 64 kg finale kovos kaunietis Deividas Kliučakas ir Tomas Klevinskas iš Jonavos.

Trijose sunkiausiose svorio kategorijose į finalus pateko praėjusių metų čempionai. Svorio kategorijoje iki 81 kg titulą ginantis Paulius Zujevas iš Kėdainių pirštines surems su kauniečiu Kęstučiu Pūku.

Iki 91 kg kategorijos Lietuvos čempionas vilnietis Tadas Tamašauskas finale kovos su Europos jaunimo čempionato dalyviu Tomu Olberkiu iš Šilutės.

Titulą gins ir kaunietis Mantas Valavičius. Svorio kategorijos virš 91 kg finale M. Valavičius kovos su kitu Kauno atstovu Roku Mišausku.

Lietuvos čempionato vyrų ir moterų varžybų finalai šeštadienį Kėdainių arenoje prasidėjo 14 valandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS