R. Berankio pamaina M. Vasiliauskas: smagu pasijusti profesionalo kailyje | kl.lt

R. BERANKIO PAMAINA M. VASILIAUSKAS: SMAGU PASIJUSTI PROFESIONALO KAILYJE

Pajėgiausias Lietuvos jaunasis tenisininkas Matas Vasiliauskas dar tik pratinasi prie to, ką prieš daugiau nei dešimtmetį išgyveno kitas Remigijaus Balžeko auklėtinis Ričardas Berankis. Besaikės treniruotės ir noras tapti geriausiu.

Prieš savaitę M. Vasiliauskas kartu su minėtu treneriu R. Balžeku, taip pat savo srities profesionalais – fizinio rengimo treneriu Kasparu Naskausku bei sparingo partneriu Lietuvos čempionu Tadu Tarasevičiumi išvyko į Graikiją, kur pirmąkart gyvenime taip sunkiai ruošia kūną ateities kovoms.

„Gerai, kad pasisekė su oru – iškart jaučiasi „ant raumenų“ (šypsosi – red. past.). Jei rimtai, tai dirbam labai sunkiai, daug treniruočių ir didžiulis produktyvumas. Mano karjeroje toks „workout'as“ pirmas, tad pirmąsyk turiu galimybę pasijusti profesionalo kailyje. Smagu. Visa didelė komanda gyvename kaip šeima po vienu stogu. Visi visiems padeda, stengiasi.. Neabejoju, kad dar po poros savaičių šitos vienybės rezultatą pademonstruosiu korte“, – iš Graikijos sakė Balžeko teniso akademijos lyderis.

Iškart po stovyklos M. Vasiliausko laukia keturi turnyrai. Iš viso per 2019-ųjų sezoną tenisininkas planuoja sudalyvauti ne mažiau nei 20 turnyrų.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Balzakas purvo pilnas

Jau ir įpėdiniu pasiskyrė,menkystos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS