Sportas su šeima – naudingai praleistas laikas kartu | kl.lt

SPORTAS SU ŠEIMA – NAUDINGAI PRALEISTAS LAIKAS KARTU

  • 2

"Nuostabu matyti, kai sportas tampa kasdiene šeimos tradicija", – tvirtina sveikatingumo specialistai. Pavasaris gali būti puiki pradžia išbandyti naujus užsiėmimus ir daugiau dėmesio skirti sveikam gyvenimo būdui. Kartu sportuojančios šeimos džiaugiasi, kad sporto klube drauge praleistas laikas yra visokeriopai naudingas – greičiau tirpsta kilogramai, gerėja sveikata, o dėl šeimos narių palaikymo ir motyvacijos sportuoti tampa daug smagiau.

Sportuoja visa šeima

Lijana (46 m.) sveikatingumo klube "Apelsinas" sportuoja nuo pat jo įkūrimo. Pastebėjęs teigiamus Lijanos pokyčius, jos vyras Arvydas (46 m.) taip pat panoro pradėti gyventi aktyviai.

Kurį laiką sveikatingumo klubą lankė ir Lijanos bei Arvydo sūnus Tomas (24 m.).

"Tiek ilgai sportuoju "Apelsine", kad net nebeskaičiuoju, kiek metų praėjo nuo pirmosios mano treniruotės. Pradėjau nuo grupinių užsiėmimų, bet vėliau perėjau prie individualių treniruočių. Tai nutiko todėl, kad norėjau asmeninio dėmesio sveikatos problemoms spręsti: kankino nugaros ir kelių skausmai. Su trenere Kristina Kesminiene atlikome korekcinius pratimus ir šias problemas sėkmingai išsprendėme. Pamatę mano rezultatus, vyras su sūnumi taip pat nusprendė prisijungti sportuoti kartu. Džiaugiuosi, kad patys sugalvojo ir net nereikėjo jiems siūlyti", – entuziastingai pasakojo Lijana.

Kartu numetė 25 kg

Lijanos šeima sportuoja kartu, tačiau jiems padeda skirtingi treneriai.

"Žmona metus sportuoja pas trenerę K.Kesminienę, o mes su sūnumi norėjome sportuoti pas trenerį vyrą, todėl pasirinkome Darių Strakšį ir esame labai juo patenkinti. "Apelsino" treneris atitinka mūsų temperamentą, supranta poreikius ir padeda įgyvendinti užsibrėžtus tikslus. Nors mus treniruoja skirtingi specialistai, treniruotėms renkamės tokį patį laiką ir sveikatingumo klube sportuojame kartu", – pasakojo Lijanos vyras Arvydas.

Lijana atsakingai skaičiuoja šeimos pasiektus rezultatus ir spinduliuoja meile sportui: "Visi kartu mes jau numetėme net 25 kilogramus! Vienai sportuoti nebuvo lengva, norėjosi palaikymo ir namuose, ypač sveikos mitybos klausimais. Dabar viskas daug paprasčiau: atsiranda daugiau valios, motyvacijos, labai palaikome vienas kitą. Mano vyras net dalyvavo 30 kilometrų žygyje "Klaipėdos sukilėlių keliais" – jei nebūtų sportavęs, niekad nebūtų pasiryžęs. "Apelsine" mes visi jaučiamės kaip namuose ne tik todėl, kad klubas įsikūręs mūsų namo kieme, bet ypač dėl to, kad pasitikime treneriais, patinka sporto programos, atmosfera čia labai draugiška."

Kiekvienam skirtingas treneris

Pasak "Apelsino" asmeninės trenerės ir grupinių treniruočių koordinatorės K.Kesminienės, Lijana džiugina savo stropumu ir pastangomis.

"Svarbiausia, kad Lijanai sportas – tai malonumas, o ne papildomas stresas. Jos vyrui ir sūnui rekomendavome trenerį, labiausiai atitinkantį jų charakterius. "Apelsino" privalumas – kvalifikuotų sveikatingumo specialistų gausa ir įvairovė: iš viso trijuose sporto klubuose sutiksite 30 trenerių, iš kurių net 10 kineziterapeutų. Čia dirba tiek vyrai, tiek moterys, visi skirtingo amžiaus, būdo bei specializacijų, tad kiekvienas "Apelsino" klientas atras sau tinkamiausią asmeninį trenerį", – kalbėjo trenerė.

Motyvuoja siekti daugiau

K.Kesminienė pastebi, kad žmonės pasiekia daug geresnių rezultatų sportuodami kartu su visa šeima: "Lijanos šeima – puikus pavyzdys. Matau, kaip jie sporto salėje bendrauja ir draugiškai skatina atlikti daugiau pratimų. Kiekvienas motyvuotas pasiekti daugiau ir gyventi sveikiau."

Sportuoti gali kiekvienas šeimos narys, nesvarbu, kokio amžiaus.

"Sveikatingumo klubuose "Apelsinas" vykdoma speciali SMART treniruočių sistema, turinti net šešias sveikatos gerinimo programas: svorio korekcijos, nugaros skausmo šalinimo, funkcinio pajėgumo didinimo, laikysenos korekcijos, fizinių ypatybių lavinimo ir amžiaus korekcijos. Sveikatinamosios programos tinka vaikams, paaugliams, suaugusiesiems ir senjorams, nes užtikrina saugų ir veiksmingą sportą bet kokiems poreikiams. Tėvelių patogumui klube vyksta grupinės treniruotės vaikams ir paaugliams: "Kineziterapinės mankštos" skirtos 7–10 m. vaikams, grupines treniruotes "Zumba Kids" lanko 8–12 m. jaunuoliai, o "Play 60" renkasi 10–14 m. paaugliai. Džiaugiuosi matydama, kad treneriai tampa autoritetais paaugliams ir net savo diskusijomis paskatina juos atsikratyti žalingų įpročių", – informacija dalijosi "Apelsino" trenerė K.Kesminienė.

Informacija

Sveikatingumo klubuose šeimai "Apelsinas" laukiami visi šeimos nariai: vaikai, tėveliai ir net seneliai. Daugiau informacijos apie treniruotes sužinosite apelsinas.lt.

GALERIJA

  • Pastebėjęs teigiamus Lijanos pokyčius, jos vyras Arvydas <span style=color:red;>(46 m.)</span> taip pat panoro pradėti gyventi aktyviai.
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

klaipeda

geriausia trenere-vilkiene su vilku.

Klaipėdetė

Šaunuoliai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS