Brolių Ballų treneris JAV žurnalistui pademonstravo anglų kalbos žinias | kl.lt

BROLIŲ BALLŲ TRENERIS JAV ŽURNALISTUI PADEMONSTRAVO ANGLŲ KALBOS ŽINIAS

  • 0

Broliams Ballams pasirašius sutartį su Prienų–Birštono „Vytautu“ užsienio žiniasklaidoje vienas pagrindiniu akcentų buvo silpnos Virginijaus Šeškaus anglų kalbos žinios. Tuo panoro įsitikinti JAV žiniasklaidos gigantės žurnalistas Jeffas Goodmanas.

„Broliai atvyko ir jau rytoj treniruosis su komanda, kaip jaučiatės?“ – Šeškaus paklausė Goodmanas.

„Vytauto“ strategas sunkiai rinkdamas žodžius atsakė besidžiaugiantis sulaukęs brolių Prienuose, nes šiuo metu ekipoje turi tik 10 žaidėjų. Pastebima, kad treneris gerokai patobulinęs savo anglų kalbos žinias.

Visgi, kur kas geriau su žurnalistu bendraudamas jautėsi Šeškaus sūnus Edvinas. „Negaliu sulaukti rytojaus treniruotės, kuomet pamatysime, kokie geri yra Ballai. Bus linksma“, – sakė „Vytauto“ gynėjas. Jis taip pat atskleidė, kad Virginijus yra griežtas treneris, tačiau geras tėtis.

Broliai Ballai penktadienį dalyvaus pirmojoje savo treniruotėje su komanda, o iškart po jos dalyvaus oficialioje pristatymo konferencijoje.

„Vytautas“ šeštadienį Vilniuje susikaus su Vilniaus „Lietuvos ryto“ komanda, bet šį Lietuvos krepšinio lygos (Betsafe-LKL) mačą LiAngelo ir LaMelo stebės nuo atsarginių žaidėjų suolelio ir su „Vytauto“ marškinėliais dar nedebiutuos.

Brolių debiuto laukiama sausio 9-ąją, kuomet į Prienus BBL rungtynių atvyks sužaisti Minsko „Cmoki“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS