Eurolygos trenerių spėjimai: J. Plaza net neabejoja – „Žalgiris“ laimės 3-1 | kl.lt

EUROLYGOS TRENERIŲ SPĖJIMAI: J. PLAZA NET NEABEJOJA – „ŽALGIRIS“ LAIMĖS 3-1

Jau antradienį Eurolygoje startuos turnyro atkrintamosios varžybos, kuriose kovą dėl titulo pratęs aštuonios komandos, o tarp jų ir Kauno „Žalgiris“.

Lietuvos čempionai rimtai patriukšmavo patekę tarp pirmojo aštuntuko, tačiau viskas tuo gali nesibaigti – taip mano trys iš šešių Eurolygos strategų, prognozuojantys sensacingą žalgiriečių triumfą serijoje su Pirėjo „Olympiakos“.

„Žalgiris“ laimės 3-1 dėl savo alkio“, – pabrėžė buvęs žalgiriečių strategas Joanas Plaza, dabar besidarbuojantis Malagos „Unicaja“ klube.

„Žalgiris“ nugalės ketveriose rungtynėse. Jie – netikėtas sezono atradimas ir galvoju, kad jie gali nustebinti laimėdami Graikijoje“, – savo spėjimą pareiškė Valensijos „Basket“ strategas Txusas Vidorreta. 

„Žalgiris“ laimės 3-2. Sezono siurprizas“, – sakė Stambulo „Anadolu Efes“ vyriausiasis treneris Erginas Atamanas.

Tel Avivo „Maccabi“ klubo vairininkas Nevenas Spahija vienintelis mano, jog serijoje gali prireikti visų penkerių rungtynių, iš kurių galiausiai kaip nugalėtoja išeis „Olympiakos“.

„Bus labai įdomi serija, bet, manau, „Olympiakos“ laimės dėl savo patirties ir namų aikštės pranašumo“, – teigė jis, spėjęs 3-2 rezultatą graikų naudai.

„Olympiakos“ triumfas 3-1, – prognozavo Milano „AX Armani Exchange“ specialistas Simone Pianigiani. – Jie yra labiau patyrę ir žino, kaip reaguoti tokiose situacijose ir net prieš tokias kokybiškas ir entuziastingas komandas kaip „Žalgiris“.“

Bamberbo „Brose“ vadovaujančio Lucos Banchi manymu, „Žalgirio“ ir „Olympiakos“ serijoje intrigos nebus – Pirėjo ekipa nugalės 3-0.

„Esu tikras, jog „Olympiakos“ į šią seriją žengs su tikruoju savo veidu. Tai – komanda, kuri stebino mane eilę metų dėl savo stiliaus ir gynybos“, – pareiškė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Aš net neabejoju, kad 'Žalgiris' pralaimės 0 - 3

pypenas

Tik kad nepaspringtų......?????????????

SUSIJUSIOS NAUJIENOS