A. Juškevičiaus debiutas Stambulo klube paženklintas svarbia pergale | kl.lt

A. JUŠKEVIČIAUS DEBIUTAS STAMBULO KLUBE PAŽENKLINTAS SVARBIA PERGALE

  • 0

Europos taurės turnyro rungtynėse trys užsienio klubams atstovaujantys Lietuvos krepšininkai pasirodė aikštėje trečiadienį, bet pergale džiaugėsi tiek vienas jų. Adas Juškevičius debiutavo Stambulo „Galatasaray“ (1-3) gretose ir padėjo Turkijos klubui pasiekti pirmąją pergalę antrojo etapo varžybose.

Iš Panevėžio „Lietkabelio“ į Stambulo „Galatasaray“ persikėlęs A.Juškevičius naujame klube iškart gavo svarbų vaidmenį.

Jis žaidė 22 min. ir pelnęs 10 taškų svariai prisidėjo prie Stambulo komandos pergalės 87:76 išvykoje prieš „Gran Canaria“ (2-2).

A.Juškevičius prametė visus 4 dvitaškius, užtat pataikė 3 tritaškius iš 5, 1 baudą iš 2. Jis atliko 4 rezultatyvius perdavimus, bet ir suklydo 4 kartus.

Tiesa, Turkijos klubas liko ketvirtas E grupėje, kurioje žaidžia ir dar vienas lietuvis.

Kitose E grupės rungtynėse Marius Grigonis pelnė 12 taškų, bet jo atstovaujama Berlyno ALBA (1-3) namie 66:79 neatsilaikė prieš Stambulo „Daruššafaka“ (4-0), kurioje trenerio Davido Blatto asistentu dirba Kęstutis Kemzūra.

M.Grigonis per 33 minutes pataikė vieną dvitaškį iš keturių, prametė tritaškį, realizavo visas 10 baudų, atliko 4 rezultatyvius perdavimus ir atkovojo 3 kamuolius. Pagal naudingumo balus – 21 – lietuvis buvo pirmas komandoje.

H grupės varžybose jau ketvirtą pralaimėjimą patyrė Limožo CSP klubas (0-4), kuriam atstovauja Tautvydas Lydeka.

Jis per 26 min. pelnė 11 taškų ir atkovojo 6 kamuolius, bet Limožo ekipa namie 61:87 buvo sutriuškinta kitos Prancūzijos komandos Vilerbano ASVEL (3-1).

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS