Karaliaus Mindaugo taurės burtai – netradiciniu laiku | kl.lt

KARALIAUS MINDAUGO TAURĖS BURTAI – NETRADICINIU LAIKU

  • 0

Aštuonios stipriausios Lietuvos krepšinio komandos, dalyvausiančios SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyre, į poras bus suskirstytos per neįprastą burtų traukimo ceremoniją.

Šiemet ją nuspręsta organizuoti per rungtynių pertrauką.

Burtų ceremonija vyks sausio 21 dieną Klaipėdoje, kai į kovą stos dvi pirmaujančios „Betsafe–LKL“ čempionato komandos „Neptūnas“ ir Kauno „Žalgiris“. Rungtynes ir ceremoniją tiesiogiai transliuos BTV televizija.

„Šis krepšinio renginys išskirtinis, per pirmus dvejus metus sužavėjęs Lietuvos sporto visuomenę dėl netradicinių sprendimų, – įsitikinęs Romualdas Brazauskas, turnyrą organizuojančios LKL generalinis direktorius. – Nutarėme šių metų burtų ceremoniją taip pat padaryti netradiciškai, juolab kad ją tiesiogiai matyti galės ir televizijos žiūrovai.“

Burtais bus suskirstytos SIL–Karaliaus Mindaugo taurės ketvirtfinalio poros.

Keturios stipriausios komandos – „Žalgiris“, „Neptūnas“, Vilniaus „Lietuvos rytas“ ir Panevėžio „Lietkabelis“ – burtais bus suporuotos su antrojo ketvertuko komandomis: Utenos „Juventus“, „Šiauliais“, Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ ir Alytaus „Dzūkija“.

Ketvirtfinaliai vyks vasario 13-14 dienomis stipresnių komandų namų arenose, o dėl arenų užimtumo jau dabar aišku, kad vasario 13 d. varžovus priims „Neptūnas“ ir „Lietkabelis“, o vasario 14 d. ketvirtfinalio rungtynes namie žais „Žalgiris“ ir „Lietuvos rytas“.

SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro finalo ketvertas šiemet organizuojamas vasario 17-18 d. Klaipėdos „Švyturio“ arenoje. Žiūrovų taip pat laukia tradiciniai LKL snaiperio ir „Oro karaliaus“ konkursai, muzikinė programa ir kitų pramogų. Bilietus į renginį platina bilietai.lt. Visas SIL–Karaliaus Mindaugo taurės turnyro rungtynes tiesiogiai transliuos LRT.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS