L. Jamesas toliau neatsigina liaupsių: sveikinimo žodžius tarė Jordanas ir M. Trump | kl.lt

L. JAMESAS TOLIAU NEATSIGINA LIAUPSIŲ: SVEIKINIMO ŽODŽIUS TARĖ JORDANAS IR M. TRUMP

  • 0

„I Promise“ mokyklą gimtajame mieste Akrone įsteigęs LeBronas Jamesas sulaukė pripažinimo visoje šalyje.

Vakar po kritikuojančios JAV prezidento Donaldo Trumpo žinutės, jį stojo ginti kiti NBA krepšininkai, o šįkart savo pranešimus išleido Michaelas Jordanas, lygos komisaras Adamas Silveris, Los Andželo „Lakers“ klubas, buvusi kandidatė į prezidentus Hillary Clinton ir netgi paties Trumpo žmona Melanija.

„Aš palaikau LeBroną. Jis visuomenei daro nuostabų darbą“, – trumpame pranešime rašė geriausiu krepšininku tituluojamas Jordanas.

„LeBronas yra vienas geriausių visų laikų NBA žaidėjų bei vienas daugiausiai pasiekusių atletų. Jis išsiuntė tūkstančius vaikus į koledžą ir ką tik atidarė mokyklą Akrone, kur socialinės rizikos vaikai gaus nemokamą išsilavinimą, maistą ir transportavimą.

Labai gerbiu jo išsilavinimą ir verslo supratimą bei turiu neapsakomą pagarbą už tai, ką jis daro visuomenėje“, – teigiama oficialiame Adamo Silverio pranešime.

Buvusi Trumpo konkurentė prezidento rinkimuose Hillary Clinton teigė: „LeBronas Jamesas yra puikus šeimos žmogus, neįtikėtinas žaidėjas, kuris grąžina duoklę savo visuomenei ir nebijo išsakyti savo minčių. Jis pasaulinio lygio atletas ir sektinas pavyzdys. Mums reikia daugiau tokių žmonių šiame pasaulyje.“

„Lakers“ pranešimas taip pat negaili šiltų žodžių savo naujokui.

„Negalime labiau didžiuotis turėdami LeBroną Jamesą savo „Lakers“ šeimoje. Jis yra neįtikėtinai protingas lyderis, kuris supranta, kokią galią turi sportas vienijant visuomenes ir įkvepiant pasaulį būti geresne vieta. Šios pastangos turėtų būti visų sveikintinos.“

Visiškai priešingą komentarą nei Trumpas išleido pirmoji JAV ponia Melanija Trump, kuri taip pat pripažino LeBrono daromų darbų svarbą.

„Atrodo, jog LeBronas Jamesas dirba dėl kitos kartos gerovės ir, lygiai taip pat, kaip ir Pirmoji ponia, skatina atvirai kalbėti apie problemas, su kuriomis susiduria vaikai. Kaip žinote, ponia Trump apkeliavo šalį ir pasaulį, kur kalbėjosi su vaikais apie jų sveiką gyvenseną, atsakomybės svarbą internete.

Jos platforma koncentruojasi į organizacijų, ligoninių bei mokyklų lankymą ir ji tikrai neprieštarautų vizitui į „I Promise“ mokyklą“, – teigiama Trump pranešime.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS