L. Ballas apie šeimos sutikimą Lietuvoje: mano tėtis dievina tokį dėmesį | kl.lt

L. BALLAS APIE ŠEIMOS SUTIKIMĄ LIETUVOJE: MANO TĖTIS DIEVINA TOKĮ DĖMESĮ

  • 0

Ballų šeimyna trečiadienį atvyko į Lietuvą, tačiau JAV liko vyresnysis LiAngelo ir LaMelo brolis Lonzo. Los Andželo „Lakers“ įžaidėjas gydosi peties traumą ir rengiasi sugrįžimui į aikštelę.

Nors antrasis šių metų NBA naujokų biržos šaukimas yra už 10 tūkst. kilometrų nuo savo brolių, tačiau gynėjas seka įvykius Lietuvoje.

„Džiaugiausi dėl jų, – apie brolių pasitikimą Lietuvoje kalbėjo Lonzo. – Aš nieko nepažįstu Lietuvoje, tačiau esu laimingas, jog juos ten žino. Mano tėtis dievina tokį dėmesį, tad jam linkiu viso ko geriausio. LaMelo ir LiAngelo sakė, kad Lietuvoje šalta. Aš džiaugiuosi, kad jie ten kartu.“

„Lakers“ krepšininkas užsiminė, jog negirdėjo žurnalistams įstrigusios Jurgio Didžiulio dainos „Welcome to Lithuania“.

Šiandien broliai Ballai dalyvaus pirmojoje savo treniruotėje su „Vytautu“, po kurios jų lauks oficiali pristatymo konferencija.

Brolių debiutą aikštelėje tikimasi išvysti sausio 9-ąją, Baltijos krepšinio lygos rungtynėse su Minsko „Tsmoki“.

Šį sezono NBA lygoje debiutavęs Lonzo Ballas per 31 mačą vidutiniškai pelno po 10 taškų, atkovoja po 6,9 ir perima po 1,4 kamuolio, atlieka po 7,1 rezultatyvaus perdavimo bei blokuoja po 1 metimą.

Vyriausiasis LaVaro sūnus dažnai kritikuojamas dėl neįprastos metimo technikos bei prasto pataikymo. Šį sezoną iš dviejų taškų zonos jis atakuoja 39,2 proc. taiklumu, trijų taškų zonos – 29,7 proc.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS