„Neptūnas“ sužinojo varžovą Čempionų lygos aštuntfinalyje | kl.lt

„NEPTŪNAS“ SUŽINOJO VARŽOVĄ ČEMPIONŲ LYGOS AŠTUNTFINALYJE

Tarp šešiolikos geriausių FIBA Čempionų lygos komandų patekęs Klaipėdos „Neptūnas“ trečiadienį sužinojo varžovą aštuntfinalio etape.

Juo tapo Strasbūro IG komanda, kuriai atstovauja dar šį sezoną Kauno „Žalgiryje“ žaidęs Dee Bostas, taip pat anksčiau Vilniaus „Lietuvos rytui“ atstovavęs Davidas Loganas ir buvęs Pasvalio „Pieno žvaigždžių“ legionierius Michaelis Dixonas.

Pirmasis atkrintamųjų varžybų etapas startuos kovo 6-7 dienomis, o baigsis – kovo 14-ąją. Jį sudarys dvejos – namų ir išvykos – rungtynės. Į ketvirtfinalį žengs komanda, laimėjusi pagal bendrą abiejų susitikimų rezultatą.

Visos komandos pagal užimtą poziciją grupėse buvo suskirstytos į keturis krepšelius – ketvirti B grupėje likę klaipėdiečiai pateko į ketvirtąjį krepšelį.

Komandos iš jo buvo poruojamos su klubais iš pirmojo krepšelio, sudaryto iš geriausiųjų turnyro klubų.

Burtų traukimo ceremonija prasidėjo nuo aštuntfinalio porų sudarymo iš antrojo ir trečiojo krepšelių, o vėliau – iš pirmojo ir ketvirtojo.

Šio etapo kovo pradžioje startuos pagal dvejų – namų ir išvykos – rungtynių sistemą. Į ketvirtfinalį žengs komanda, laimėjusi pagal bendrą abiejų susitikimų rezultatą.

Paaiškėjus keturioms stipriausioms turnyro ekipoms, pusfinalio poros bus sudarytos pagal pakartotinę burtų traukimo ceremoniją balandžio 11-ąją arba 12-ąją.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

:)

ALYTAUS "DZUKIJA"

Anonimas

Akivaizdu, prakiš. Iš idėjos vien Seibutis su Želioniu neištrauks. Per daug niekinių žaidėjų sudėtyje.

Grundalas

Pasikraus neptunas!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS