Netikėtas sprendimas: buvęs „Ryto“ legionierius baigia krepšininko karjerą | kl.lt

NETIKĖTAS SPRENDIMAS: BUVĘS „RYTO“ LEGIONIERIUS BAIGIA KREPŠININKO KARJERĄ

  • 0

Buvęs Vilniaus „Ryto“ legionierius Travisas Petersonas priėmė kiek netikėtą sprendimą ir paskelbė apie krepšininko karjeros pabaigą.

33-ejų metų Petersonas savo sprendimą išplatino socialiniame tinkle „Instagram“.

„Europoje praleidau puikius 10 metų. Man patiko viskas. Daug kur keliavau ir gyvenau įvairiose pasaulio vietose. Mano šeima yra dėkinga visoms komandoms ir žmonėms, su kuriais susipažinome“, – rašo Petersonas.

„Žaidimui tebejaučiu tikrą meilę, tačiau bėgant gyvenimui mano prioritetai keitėsi, o šeima visada buvo aukštai sąraše. Augant mano mergaitėms nebenoriu nieko praleisti. Oficialiai baigiu profesionalaus krepšininko karjerą“, – tęsia amerikietis.

Krepšininkas taip pat dėkojo buvusioms savo komandoms, bendraklubiams ir treneriams bei visiems linkėjo sėkmės ateityje.

„Be jokios abejonės pasiilgsiu krepšinio. Tikrai. Tačiau laikas judėti pirmyn. Negaliu visiems pakankamai padėkoti! Sėkmės“, – teigė buvęs „Ryto“ legionierius.

Būtent sostinės klubas ir tapo paskutiniąją amerikiečio karjeros stotele. Praėjusiame sezone Petersonas LKL vidutiniškai pelnė po 10,2 taško, atkovojo po 4,5 kamuolio ir rinko po 11,5 naudingumo balo. Europos taurėje jis per rungtynes įmesdavo po 10,6 taško, sugriebdavo po 4,4 kamuolio bei rinkdavo po 11,8 naudingumo balo.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS