„Panathinaikos“ savininkas apkaltino „Olympiakos“ teisėjų papirkinėjimu | kl.lt

„PANATHINAIKOS“ SAVININKAS APKALTINO „OLYMPIAKOS“ TEISĖJŲ PAPIRKINĖJIMU

  • 1

Eurolygoje vakar įvykęs Graikijos grandų mūšis OAKA arenoje tarp Atėnų „Panathinaikos“ (4-2) ir Pirėjo „Olympiakos“ (3-3) tradiciškai neapsiėjo be incidentų.

Pranešama, jog „Panathinaikos“ savininkas Dimitris Giannakopoulos yra įsitikinęs, jog „Olympiakos“ dviems rungtynėse besidarbavusiems teisėjams pažadėjo 20 tūkst. eurų už palankesnius švilpukus.

Pirminė versija buvo, jog Giannakopoulos kaltino teisėjus tokią sumą pastačius lažybų kontorose, tačiau „Panathinaikos“ tai paneigė.

„Žinau, jog „Olympiakos“ teisėjams pažadėjo 20 tūkst. eurų teisėjui iš Italijos ir tokią pačią sumą arbitrui iš Lenkijos. Vienintelis į sandorį neįtrauktas teisėjas buvo iš Ispanijos“, – teigė Giannakopoulos.

„Viską perduosiu Jordi Bertomeu ir Richardui Stokesui. Žinau, jog jie išspyrė buvusį „Olympiakos“ klubo direktorių Takį Livieratos ir aš žinau, kas yra naujasis vyrukas užsiimantis šia veikla“, – tęsė „Pao“ savininkas.

Nepaisant Giannakopoulos skundų, „Panathinaikos“ susitikimą laimėjo 93:80.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

AK

Jūs aklai galvojate, kad Lietuvoje neįma kyšių gydytojai, o krepšinyje ES teisėjai. TSRS laikais CSKA komanda buvo pamaloninta teisėjų papirkimu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS