Š. Jasikevičius: mes šiandien švęsime kaip galime | kl.lt

Š. JASIKEVIČIUS: MES ŠIANDIEN ŠVĘSIME KAIP GALIME

  • 0

Kauno „Žalgiris“ apgynė SIL-Karaliaus Mindaugo taurę, o Edgaras Ulanovas antrą kartą tapo turnyro naudingiausiu žaidėju. Po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje vyriausiasis kauniečių treneris Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi iškovotu pirmuoju sezono trofėjumi ir komandos žaidimu antroje rungtynių pusėje.

„Mes turėjome daugiau tokių rungtynių patirties, nors pirmoje pusėje nesimatė tos patirties, - sakė Š. Jasikevčius. - „Lietuvos rytas“ pataikė daug sunkių metimų, Ch. Krameris nubėgo greitose atakose porą kartų. Neparodėme savo tikrojo krepšinio, ta favoritų etiketė yra tikrai sunki. Antroje rungtynių pusėje pagaliau suradome šaltą protą puolime ir tai paskatino gynybą, kuri buvo fantastinė“.

Paklaustas, ką pakeitė komandos žaidime žaidžiant su „Lietuvos rytu“, Š. Jasikevičius atsakė trumpai ir aiškiai: „Pakeičiau tai, kad nereikėjo šią savaitę žaisti Eurolygoje“.

„Žalgirio“ atmosfera yra tai, dėl ko visi "Žalgirio" personalo žmonės atsisako važiuoti kitur, - gerą mikroklimatą komandoje apibūdino strategas. - Nuo žaidėjų iki trenerių ir vadovybės. „Žalgirio“ atmosfera yra nuostabi. Nėra didesnio „kaifo“ negu ateiti į „Žalgirio“ rūbinę. Taip nėra kitose komandose. Aišku, nesakau, kad mes vieninteliai, bet garantuoju, kad vieni iš nedaugelio“.

„Mes šiandien švęsime kaip galime. Už dviejų dienų viskas prasideda iš naujo: treniruotės, darbas, vargas. Dabar nenoriu galvoti, iki Kauno ilgas kelias dar“, - juokavo Š. Jasikevičius.

GALERIJA

  • Šarūnas Jasikevičius
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS