Savivaldybės gelbėjimo rato sulaukęs „Nevėžis“ veikiausiai liks LKL | kl.lt

SAVIVALDYBĖS GELBĖJIMO RATO SULAUKĘS „NEVĖŽIS“ VEIKIAUSIAI LIKS LKL

  • 0

Finansinių problemų turintis Kėdainių „Nevėžis“ jau buvo sulaukęs „Betsafe-LKL“ vadovų įspėjimų, tačiau panašu, kad ekipa kitą sezoną tęs pasirodymą aukščiausiose šalies pirmenybėse.

Kėdainių savivaldybėje įvyko posėdis, kuriame buvo sprendžiama, ar skirti klubui papildomą paramą skoloms lopyti. Galiausiai savivaldybė balsavimo metu balsų dauguma nusprendė skirti papildomą paramą klubui, kuri sieks 150 tūkst. eurų.

Toks savivaldybės sprendimas yra tarsi paskutinės sekundės gelbėjimosi ratas, kadangi LKL licencijavimo procesas prasidės jau liepos 2-ąją, o be finansinės paramos klubas LKL kovose dalyvauti veikiausiai negalėtų.

Balsavimo metu 16 miesto tarybos nariai pasisakė už pagalbą klubui, o vienas – prieš.

„Nevėžis“ vis dar yra skolingas daugumai 2016-2017 metų komandos sudėties narių. Klubas vis dar skolingas ir „Sodrai“. Basketnews.lt žiniomis, atlyginimai stipriai vėlavo ir kai kuriems šio sezono sudėties žaidėjams.

Šįmet pasibaigusiame sezone „Nevėžis“ LKL reguliariajame sezone liko aštuntas ir pateko į atkrintamąsias, kur ketvirtfinalyje nusileido Kauno „Žalgiriui“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS