Vilniaus „Rytas“ pasiruošimo etape iškovojo trečiąją pergalę iš eilės | kl.lt

VILNIAUS „RYTAS“ PASIRUOŠIMO ETAPE IŠKOVOJO TREČIĄJĄ PERGALĘ IŠ EILĖS

  • 0

2018-2019 metų sezonui besiruošiantis Vilniaus „Ryto“ krepšinio klubas iškovojo trečiąją pergalę iš tiek pat galimų draugiškų rungtynių cikle. Sostinės krepšininkai ketvirtadienį 79:70 (25:14, 9:16, 16:19, 29:21) įveikė Minsko „Cmoki“.

„Rytas“ rungtynes pradėjo užtikrintai, o solidi gynyba leido susikrauti dviženklį pranašumą jau pirmajame kėlinyje. Vilniečiai po pirmųjų 10 minučių pirmavo 25:14. Tiesa, antrasis ketvirtis sostinės komandai nesiklostė taip sėkmingai, o spurtą surengę svečiai iš Baltarusijos deficitą sumažino iki keturių.

Trečiame kėlinyje „Rytas“ kiek užstrigo puolime, o tarp abiejų klubų vyko atkakli kova. Rungtynės taškas į tašką tęsėsi ir lemiamame ketvirtyje, o likus daugiau nei 7 minutėms, varžovas už emocijų nelaikymą buvo nubaustas technine pražanga. Svarbiausiomis rungtynių akimirkomis užtikrintai sužaidė amerikietis D. J. Seeley, kuris per pusę minutės pelnė septynis taškus ir tai galutinai įtvirtino vilniečių pergalę.

Rezultatyviausiai „Ryto“ gretose rungtyniavo amerikiečiai D. J. Seeley bei Dominique'as Suttonas, kurie abu pelnė po 14 taškų. 13 taškų pridėjo 21-erių metų vidurio puolėjas Martynas Echodas.

„Visuomet jaučiuosi taip, kad galiu perimti rungtynių iniciatyvą į savo rankas, - po rungtynių savo galimybėmis neabejojo D. J. Seeley. - Vis dar priprantame vienas prie kito ir mokomės, tačiau pajaučiau, kuriomis akimirkomis privalau sužaisti be klaidų. Džiaugiuosi, kad geriname savo žaidimą, o šiandien neblogai komunikavome gynyboje“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS