Žalgiriečiai susirinko į pirmąją sezono treniruotę (Š. Jasikevičiaus interviu) | kl.lt

ŽALGIRIEČIAI SUSIRINKO Į PIRMĄJĄ SEZONO TRENIRUOTĘ (Š. JASIKEVIČIAUS INTERVIU)

Sekmadienio rytą į pirmąją sezono treniruotę „Žalgirio“ arenoje susirinko Kauno „Žalgirio“ krepšininkai. Sveikinimo žodį komandai taręs vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius pirmosiose pratybose vadžias perdavė fizinio rengimo treneriams Justinui Grainiui ir Nerijui Navickui.

„Vasara kaip visuomet prabėgo greitai. Buvo laiko ir poilsiui, ir užsiimti klubo reikalais. Kol kas sunku komentuoti, nes žaidėjai iki šiol individualiai sportavo tik su fizinio rengimo treneriais. Reikia dirbti kiekvieną dieną ir nenustoti tobulėti. Dabar kreipsime didesnį dėmesį fiziniam pasiruošimui, o už kokių 4-5 dienų pradėsime darbus sporto salėje“, - treniruočių proceso ypatumais dalinosi Š. Jasikevičius.

Strategas neabejojo „Žalgirio“ naujokų profesionalumu ir atskleidė, jog Lietuvos čempionų klubas vis dar intensyviai ieško pasistiprinimo įžaidėjo grandyje.

„Naujokai paliko gerą įspūdį ir net neabejoju, kad greitai įsilies į mūsų komandą ir rūbinę. Tikiu, kad bus vienas malonumas su jais dirbti, - trumpai pirmąjį įspūdį apie naujokus nupiešė treneris ir pakomentavo situaciją dėl dar vieno įžaidėjo paieškų. - Stebime rinką, bandome reaguoti. Turime nusižiūrėję kelis žaidėjus, bet nemanau, kad artimiausiu metu bus kažkokių naujienų. Jei tik atsiras tinkamas variantas, bandysime jį privilioti į Kauną“.

Pirmoje treniruotėje plušėjo ir jaunieji žalgiriečiai Matas Jogėla, Arnas Velička bei Rokas Jokubaitis, tačiau jų likimas komandoje paaiškės kiek vėliau.

„Labai sunku pasakyti, viskas paaiškės, kai pradėsime treniruotis krepšinio salėje, kai pradėsime rungtyniauti“, - talentų situaciją trumpai nupasakojo Š. Jasikevičius.

GALERIJA

  • Žalgiriečiai susirinko į pirmąją sezono treniruotę <span style=color:red;>(Š. Jasikevičiaus interviu)</span>
  • Žalgiriečiai susirinko į pirmąją sezono treniruotę <span style=color:red;>(Š. Jasikevičiaus interviu)</span>
"Facebook" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS