„Žalgirio“ direktorius P. Motiejūnas: liepos mėnesį nebeturėsime skolų | kl.lt

„ŽALGIRIO“ DIREKTORIUS P. MOTIEJŪNAS: LIEPOS MĖNESĮ NEBETURĖSIME SKOLŲ

  • 5

20-ą kartą Lietuvos krepšinio lygos (LKL) čempionu tapusio ir Eurolygoje trečią vietą užėmusio Kauno „Žalgirio“ klubo direktorius Paulius Motiejūnas džiaugėsi gerėjančia ekipos finansine padėtimi, bet prisipažino, kad komandos laukia sunki vasara.

„Darbas vasarą laukia toks pat sunkus kaip ir kiekvienais metais - ieškoti rėmėjų, formuoti komandą, dėliotis kitus darbus“, - teigė P. Motiejūnas.

P. Motiejūnas prisipažino, kad, kaip ir praėjusiais metais, komandos komplektacija smarkiai priklausys nuo vyr. trenerio Šarūno Jasikevičiaus sprendimo.

„Apie ekipos dėlionę kalbėti dar anksti. Komandoje nemažai žaidėjų turi sutartis su „pliusais“, todėl jie gali išeiti patys. Daug kas priklauso ne nuo mūsų. Tas pats ir su Š. Jasikevičiumi. Jis turi sutartį, bet gali ir palikti komandą“, - sakė P. Motiejūnas.

Pats Š. Jasikevičius yra minėjęs, kad savo sprendimą dėl ateities priims artimiausiomis dienomis.

„Net po tokio gero sezono vasara nebus lengvesnė. Jau praėjusiais metais ji buvo sunki, kuomet žaidėjų atlyginimai augo, o šiemet, po tokio gero sezono praktiškai vi si žaidėjai gauna pelningesnius pasiūlymus. Norėtume kuo anksčiau susikomplektuoti sudėtį. Turime planą A - jeigu jis pavyks, tai bus gerai. Jei ne, tai imsimės plano B“, - sakė P. Motiejūnas.

„Žalgirio“ direktorius pasidžiaugė, kad dėl sėkmingo komandos darbo, gero pasirodymo Eurolygoje bei bilietų pardavimo Kauno ekipa baigia išbristi iš skolų liūno. Tikimasi, kad jau artimiausiomis savaitėmis komanda išvis nebeturės skolų, kurios dar prieš keletą metų siekė ne vieną milijoną eurų.

„Iki liepos pirmos dienos norėtume pabaigti viską su skolomis“, - prisipažino P. Motiejūnas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

Saunuolis, gera vadyba. Gerai butu, jei po kito sezono komanda turetu sukaupusi jau tam tikra rezervini fonda ir ateity krizes atveju galetu issilaikyti pati, be jokiu "gelbetoju".

888

Maladec Pauliau !!! Zalgiris Nr.1

zemaic

ka tu fanas kaimieti ismanai dziaugtis reikia kad skolu nebeliko kad vadovai gera darba padare zmones mylintys krepsini o ne pinigus krepsinis vienintelis dalykas lietuvoje vienijantis mus nesvarbu ar zalgiris eurolygoje ar rytas fiba vistiek esame lietuviai ir palaikome savus kitose arenose esi medis jei tiek tesupranti ir bandai cia kazka primesti ar is taves tus limonus paeme?buvai keliose varzybose isleidai kelis eurus ir loji cia tai vaspse neik tada skuskis mamai kad is taves paeme ir padejai lietuvos komandai atrodyt gerai europos federacijai kad brenda is skolu....is kur tokiu nevykeliu atsiranda bb...z
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS