„Žalgiris“ dėjo visas pastangas, kad prisiviliotų M. Kuzminską | kl.lt

„ŽALGIRIS“ DĖJO VISAS PASTANGAS, KAD PRISIVILIOTŲ M. KUZMINSKĄ

Kauno „Žalgiris“ dėjo visas įmanomas pastangas, kad į komandą prisiviliotų Mindaugą Kuzminską. Tai, prieš išskrisdamas į Belgradą, žurnalistams patvirtino klubo vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius.

„Galvoju, kad žmonės yra laisvi pasirinkti, ką nori, – kalbėdamas apie Kuzminsko sutartį su Milano „AX Armani Exchange“, sakė Jasikevičius. – Iš savo pusės padarėme viską, kad jis būtų čia. Per pastaruosius metus, kiek esu čia, turbūt nebuvo tokio varianto, kad taip komanda stengtųsi pritraukti vieną žaidėją. Tiek iš žaidėjų pusės, tiek Paulius Motiejūnas „ėjo“ į kitų metų biudžetą, kad susilygintume su kitų komandų pasiūlymais. Žaidėjas pasirinko kitą komandą.“

Kuzminskas praėjusių metų pabaigoje susitarė su „AX Armani Exchange“ dėl pusantrų metų kontrakto. „BasketNews.lt“ žiniomis, sutarties vertė yra 1,5 mln. eurų. Kuzminskas atmetė kelių kitų pasiūlymus, tarp jų – Stambulo „Anadolu Efes“.

Įdėję daugybę pastangų prisivilioti Kuzminską, „Žalgirio“ klubo vadovai, „BasketNews.lt“ žiniomis, liko itin nusivylę, nes jautė, kad jų variantas nebuvo pernelyg net svarstytas.

Kuzminskas savo sprendimą pasirinkti ne „Žalgirį“, o Milano klubą, motyvavo tuo, kad Lietuvos čempionai ir taip žaidžia labai gerai.

„Žalgiris“ žaidžia taip nerealiai, kad neįsivaizduoju, kas jiems dar gali pagelbėti, – LNK žinioms sakė Kuzminskas. – Mano pasijungimas galėtų tik patrukdyti.“

„Kaip juokauju, dabar esu tautos priešas numeris vienas, – kalbėjo Kuzminskas. – Gal žmonės nusivylę, tikėjosi, kad prisijungsiu (prie „Žalgirio“). Ką padarysi, gal ateityje susiklostys kitaip.“

Neprivilioję Kuzminsko, žalgiriečiai penktadienį Belgrade turės kitą naujoką – slovėną Beno Udrihą. Praėjusį penktadienį į Kauną atvykęs įžaidėjas dalyvavo keliose komandos treniruotėse ir turėtų debiutuoti Serbijos sostinėje.

„Jis kažkiek žais. Pažiūrėsime eigoj, kiek. Daug nesitikime, tačiau niekada negali žinoti, – sakė Jasikevičius. – Žaidėjas su patirtimi, per treniruotes matosi, kad jam trūksta ritmo, kondicijos, bet krepšinį jis mato ir supranta. Galbūt rungtynių metu bus galima reaguoti į jo situaciją ir įsiliejimą.“

Pirmąją tarpusavio dvikovą „Žalgiris“ prieš „Crvena Zvezda“ laimėjo, kai pirmajame ture varžovus palaužė 78:76. Po pirmojo rato kauniečiai turi 10 pergalių ir rikiuojasi 3-4 vietose, o „Crvena Zvezda“ su 6 laimėjimais dalijasi 11-12 vietas.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

KAUNIETĖ

ŽUVIS IEŠKO -KUR GILIAU,ŽMOGUS-KUR GERIAU,NEREIKIA SMERKT,KIEKVIENAM REIKIA ŽIŪRĖTI SAVĘS

Orakulas išvadai

O pats varai majonezo ir šnapso į Lenkiją, meldiesi Bedrionkai, keiki visus, visur ir visa. Ir dar nori, kad Kuzminskas pasidarytų super-duper pariotu ir eitų pusvelčiui arti pas Šarą. Užteks vienų nesėkmingų rungtynių ir bus apipiltas pamazgomis. Kam to žmogui reikia? Kad saujelė pakalusių rėksnių paklykautų, kai įmeta ir apdergtų, kai prameta? O gal verčiau pažaisti ir pakelti savo europinius reitingus?

išvada

nupušo tas kuzė, ne tik tas bet smegenai suarklėjo

SUSIJUSIOS NAUJIENOS