Žygdarbio kaina: Š. Jasikevičiui bus mokamas rekordinis atlyginimas | kl.lt

ŽYGDARBIO KAINA: Š. JASIKEVIČIUI BUS MOKAMAS REKORDINIS ATLYGINIMAS

  • 5

Nuspręsdamas likti Kauno „Žalgirio“ gretose strategas Šarūnas Jasikevičius dar labiau pasididino savo atlyginimą, skelbia tinklalapis „24sek.lt“.

Jasikevičius pratęsęs sutartį dar prieš metus buvo tapęs brangiausiu kada nors „Žalgirį“ treniravusiu specialistu, o dabar kauniečio alga kilo dar labiau. Minėtų šaltinių duomenimis, kitą sezoną Jasikevičius Kaune uždirbs apie 850 tūkst. eurų.

Palyginimui, pagal prieš metus sudarytą kontraktą, praėjusį sezoną Šaras „Žalgiryje“ užsidirbo 550 tūkst. eurų.

Skelbiama, kad naujas Jasikevičiaus atlyginimas apskritai bus vienas didesnių tarp visų Eurolygos trenerių. Palyginimui, daugiau uždirbs tik Maskvos CSKA specialistas Dimitris Itoudis, Stambulo „Fenerbahče“ treneris Željko Obradovičius, Xavi Pascualis iš Atėnų „Panathinaikos“ ir naujasis Pirėjo „Olympiakos“ vairininkas Davidas Blattas.

Tinklalapio basketnews.lt žiniomis, vasarą Š.Jasikevičių labiausiai gundė Toronto „Raptors“ pasiūlymas tapti trenerio asistentu. Vis dėlto specialistas galiausiai priėmė sprendimą tęsti praėjusį sezoną solidžiai atliktus darbus Kaune.

Šaro vertę rinkoje dar labiau augino stebuklingas sezonas Kaune. „Žalgirį“ po devyniolikos metų pertraukos jis vėl nuvedė iki Eurolygos pusfinalio, o vietiniame fronte išsaugoti LKL ir Karaliaus Mindaugo taurės titulai.

Praėjusį sezoną „Žalgirio“ biudžetas buvo 8,5 mln. eurų, o nuo rudens jis turėtų nežymiai paaugti.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

As

Žygdarbis kieno ? 6 užsieniečių ,kurie pasidarė sau reklamą ir pinigus . Visa tai komercija

as

jei sirgaliai suneša pinigus, o sponsoriai aukoja iš savo pelno, tai ko nemokėti? o kad iš mokslo sotus nebūsi Lietuvoj, tai seniai aišku , bet ne visi gali ir nori būt krepšininkais , nors jie savo prakaitu užsidirba, nepavydėkim ,o kiek vagiančių iš valstybės yra-vot čia tai turėtų būt tvarka..

Povilas

Komedija yra tai , kad tokie komediantai , kaip antrasis ["komedija" ] ne pilnai įkanda ką komentuoja. Paaiškinsiu. Žiūrint į ankstesnių metų klubo pasiekimus, arenos lankymą, uždirbtas premijas eurolygoje, neturėjimą, panaikinimą didžiulių skolų...žodžiu - finansines klubo galimybes, trenerio kontraktas Kaune normalus. Aišku, būnant galingu klubu su didelėmis finansinėmis galimybėmis, Šaras turėtų uždirbti dar daugiau, nes ...praėjusį sezoną jis pripažintas geriausiu treneriu eurolygoje. Tačiau faktas , kad tokios mūsų klubo galimybės ir...jį pagal uždarbį lenkia dar koks penketas ...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS