Dėl medikų aplaidumo moteris sekso metu vos nenutraukė vyro lytinių organų | kl.lt

DĖL MEDIKŲ APLAIDUMO MOTERIS SEKSO METU VOS NENUTRAUKĖ VYRO LYTINIŲ ORGANŲ

  • 0

Kartais realybė yra kraupesnė už siaubo filmo scenarijų. Viena britė po septynių metų laukimo pagaliau vėl ryžosi užsiimti lytiniais santykiais. Tačiau viskas baigėsi kraujo klane ir stipriais vyro lytinių organų sužeidimais. Dabar ši moteris teigia, kad medikai jai sugadino gyvenimą ir ragina kitas būti budriomis – taip nutikti gali beveik bet kuriai moteriai.

Theresa Bartram po gimdymo kentėjo nuo šlapimo nelaikymo, kurį sukėlė šlapimo pūslės prolapsas. Ji ilgai kentėjo nuo galybės su šia diagnoze susijusių problemų, tarp kurių buvo ir skausmingas lytinis aktas. Galiausiai, po septynerių metų susilaikymo ji ryžosi operacijai.

Iš pradžių viskas buvo gerai, tačiau kartą jos partneris sustingo iš siaubo. Jis atsitraukė nuo moters ir abu pakraupę stebėjo ant paklodės didėjančią kraujo dėmę. Vyro lytiniai organai buvo stipriai sužaloti – kaip teigia pati moteris, iš jų buvo išplėštas nemažas gabalas audinių.

Moteris iš karto suprato, kad siaubingos nakties kaltininkas – per operaciją įstatytas specialus plastikinis tinklelis, skirtas prilaikyti šlapimo pūslei. Visgi, gydytojai po apžiūros pasakė, kad viskas su tinkleliu yra gerai.

„Jausmas buvo toks, lyg ten užsiauginau dantis,“ – pasakojo moteris. Po šešių mėnesių ji išsiskyrė su savo partneriu ir bijojo vėl užsiimti lytiniais santykiais. Ji pradėjo laikytis dietos ir sportuoti, siekdama pagerinti savo savijautą, tačiau praėjus dar keletui mėnesių jos sveikata žymiai pablogėjo.

Th. Bartram tuomet skundėsi pilvo ir galvos skausmais, pilvo pūtimu, viduriavimu ir vėmimu. Gydytojai jai diagnozavo dirgliosios žarnos sindromą ir depresiją. Vaistai nepadėjo ir galiausiai, praėjus šešeriems metams po kruvinosios nakties, buvo surasta tikroji moters sveikatos problemų priežastis – tas nelemtas tinklelis. Jis iš pat pradžių nebuvo tinkamai įstatytas, o vėliau sukietėjo ir tapo labai aštrus.

Moters organizmas iš pradžių kovojo su svetimkūniu, tačiau vėliau, greičiausiai dėl jos vartotų vaistų, apsiprato. Tinklelis buvo pašalintas, tačiau Th. Bartram dabar yra dar nelaimingesnė nei bet kada anksčiau. Šlapimo nelaikymas sugrįžo, o ir apie lytinį gyvenimą moteris pagalvoti negali. Šiandien ji kovoja prieš šią procedūrą ir siekia, kad ji būtų uždrausta visoje Jungtinėje Karalystėje. Pasirodo, bendraminčių jai rasti nebuvo sunku – panašias istorijas išgyvenusių moterų ne taip jau mažai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS