„Lidl“ neprekiaus alkoholiu per mokslo metų pradžios šventę | kl.lt

„LIDL“ NEPREKIAUS ALKOHOLIU PER MOKSLO METŲ PRADŽIOS ŠVENTĘ

  • 6

Vokietijos mažmeninės prekybos tinklas „Lidl“ neprekiaus alkoholiu per mokslo metų pradžią rugsėjo 3 dieną, nors įstatymas draus prekiauti tik rugsėjo 1 dieną, rašo 15min.lt.

„Šiais metais mokslų metų pradžia paskelbta ne šeštadienis – rugsėjo 1 diena, o pirmadienis – rugsėjo 3 diena. Departamentas atkreipia dėmesį, kad Alkoholio kontrolės įstatymo draudimas prekiauti alkoholiniais gėrimais rugsėjo 1 dieną nenumato išimčių prekybai kitomis dienomis. Taip pat departamentas atkreipia dėmesį į prekybininkų socialinį atsakingumą ir rekomenduoja rugsėjo 3 dieną nevykdyti prekybos alkoholiniais gėrimais“, – portalui teigė Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas.

Tuo metu „Lidl Lietuva“ komunikacijos vadovas Valdas Lopeta tvirtino, jog reaguodamas į tai prekybos tinklas neprekiaus alkoholiu rugsėjo 3 dieną.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Žemaitijos kaunietis

Pirkime tik LID-le.

D.L.

kiek aš vargstu su ta 1 rugsejo.__Ir padaryk tu man ta nepardavima per mano GIMTADIENI.

jau norejau rėkt

kad va vienintelė vieta kur gali nupirkt tikrai nesumaišyto belekaip ir aiškaus alkoholio jau panaikinta(nejaučiu pasitikėjimo lietuviškų tiekėju produkcija-ju nieks netikrina ar iš rūsio veža ar iš fabriko ar marmala iš plovimo skysčio ar normalu vyną..).Bet čia pasirodo tik 1 dienai.Gearaaaai..aatlėėėgo...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS