Svarbu: savaitgalį sutriks daugelio bankų veikla, galimi trikdžiai atsiskaitant | kl.lt

SVARBU: SAVAITGALĮ SUTRIKS DAUGELIO BANKŲ VEIKLA, GALIMI TRIKDŽIAI ATSISKAITANT

Šį savaitgalį dėl techninių darbų sutriks daugelio bankų internetinė bankininkystė, kai kur galimi ir grynuosius pinigus išduodančių bankomatų ar banko mokėjimo kortelių aptarnavimo sutrikimai.

Sutrikimai SEB banko internetinėje bankininkystėje galimi penktadienį nuo 23 val. iki 1 val. ir šeštadienį nuo 20 val. iki 23 val. Bus atliekami informacinių sistemų profilaktikos darbai.

SEB banko vartotojams tuo metu galimi trumpalaikiai sutrikimai jungiantis prie interneto banko su mobiliuoju ar elektroniniu parašu, taip pat naudojantis „Smart-ID“ programėle.

Tuo tarpu bankas „Swedbank“ ketina atlikti planinius duomenų centrų patikrinimo ir priežiūros darbus, kurių metu tikėtini trumpalaikiai banko paslaugų trikdžiai.

Numatoma, kad šeštadienį ir sekmadienį, tarp 2 val. ir 7 val. ryto, trumpam gali sutrikti grynuosius pinigus išduodančių bankomatų, elektroninių kortelių skaitytuvų veikla ir banko mokėjimo kortelių aptarnavimas. Tuo pačiu laiku gali būti trumpalaikių trikdžių ir naudojantis interneto banku bei išmaniąja programėle.

„Šiaulių banko“ klientai taip pat patirs nepatogumų dėl šeštadienį-pirmadienį atliekamų banko informacinių sistemų atnaujinimo darbų.

Dėl šių darbų nuo šeštadienio 2 val. ryto iki pirmadienio 8 valandos ryto neveiks banko internetu sistema „SB linija“ ir banko mobilioji programėlė. Savaitgaliais dirbančiuose banko padaliniuose bus ribojamos su mokėjimo kortelėmis ir su jomis susietomis sąskaitomis susijusios operacijos, pavyzdžiui, pavedimai iš mokėjimo kortelės sąskaitos.

Atsiskaityti mokėjimo kortelėmis ir išsiimti grynųjų pinigų „Šiaulių banko“ bankomatuose bus galima įprasta tvarka.

Bankai ragina reikiamas operacijas atlikti iš anksto arba pasibaigus profilaktikos darbams.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

...

Ar reikia suprast kad tuo metu planuojamas USD krachas?..

tam--kur mano teise--

tavo litchujanijos teises apzele pernyksciais krapais tu esi beteisis amerikonu kolonijos aborigenas ..turintis tik viena teise dirbt arba but panaudotas kaip patranku mesa....

vadinasi savaitgaly

bankai eis vogt.....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS