Valstybei nereikalingo nekilnojamojo turto – du kartus daugiau | kl.lt

VALSTYBEI NEREIKALINGO NEKILNOJAMOJO TURTO – DU KARTUS DAUGIAU

  • 1

Ministerijos ir kiti valstybės nekilnojamojo turto valdytojai Vyriausybės paraginti šiemet ypač kruopščiai įvertino savo valdomo turto poreikius ir valstybės funkcijoms nereikalingo turto parduoti pasiūlė du kartus daugiau nei pernai.

Valstybės įmonės Turto banko Finansų ministerijai pateiktuose Viešame aukcione parduodamo nekilnojamojo turto ir Atnaujinamo valstybės nekilnojamojo turto sąrašų projektuose iš viso įtraukta per 600 objektų, kurių bendras plotas sudaro daugiau nei 100 tūkst. kvadratinių metrų.

Tai įvairiausios paskirties nekilnojamasis turtas visoje Lietuvoje - butai, gyvenamieji namai, bendrabučiai, mokyklų pastatai, poilsio namai, gamybinės patalpos, garažai, sandėliai ir kita. Perduodamos savo funkcijoms vykdyti nereikalingą turtą aktyviausios buvo reorganizuojamos miškų urėdijos, taip pat švietimo įstaigos, Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba, socialinės globos namai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

ALGIS

Ir šiais metais visas ekonomikos ''kilimas'',tik iš nekilnojamojo turto pardavimo .Visos valdžios reformos pagrystos globalizacija ir nekilnojamo turto išpardavimu GERIAUSIA REFORMA BŪTŲ PAPRAŠYTI ,KAD JAV PRIIMTŲ Į SAVO SUDĖTĮ ,Lietuvėlėje visvien vyrauja anglų kalba ,dievinam JAV veiksmus bet kokia tema .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS