„Lidl“ šių metų plėtrą užbaigs naujos parduotuvės atidarymu | kl.lt

„LIDL“ ŠIŲ METŲ PLĖTRĄ UŽBAIGS NAUJOS PARDUOTUVĖS ATIDARYMU

  • 3

Finalinis šių metų „Lidl Lietuva“ plėtros akcentas įvyks Plungėje. Gruodžio 18 d. 8 val. ryto duris atvers jau 31-oji „Lidl“ parduotuvė Lietuvoje. 

Parduotuvė įsikūrė J. Tumo-Vaižganto g. 110, joje sukurta apie 30 naujų darbo vietų.

Atokiau nuo miesto centro iškilęs „Lidl“ pastatas – su erdvia prekybos sale, personalo patalpomis ir automobilių stovėjimo aikštele. „Lidl“ siekia būti draugišku ir rūpestingu kaimynu, todėl parduotuvės statyboms sutapus su miesto vykdoma dviračių takų plėtra bei gatvių atnaujinimu, bendrovės lėšomis naujai išasfaltuota gatvės danga kaimynystėje.

Pirmieji naujosios parduotuvės pirkėjai bus vaišinami firminiu „Lidl“ atidarymų skanėstu tapusiomis Berlyno spurgomis su džemu bei karšta arbata, o parduotuvės asortimentą papildys proginiai atidarymo bei Kalėdų pasiūlymai.

Vienas iš aktualiausių švenčių laikotarpiu yra „Deluxe“ — išskirtinis „Lidl“ prekės ženklas, kuriuo žymimi įvairių šalių kulinariniai delikatesai, rinktiniai ingredientai ištaigingiems patiekalams bei prekės, puikiai tinkančios dovanoti per artėjančias šventes. Parduotuvėje bus galima įsigyti ir šio sezono „Lidl“ naujovę: 10, 20 arba 50 eurų vertės dovanų korteles, kuriomis galima atsiskaityti bet kurioje tinklo parduotuvėje visoje Lietuvoje.

„Lidl“ nuolatinį asortimentą sudaro apie 1 600 kasdienių prekių, kurias nuolat paįvairina specialios maisto produktų ir ne maisto prekių akcijos bei riboto kiekio pasiūlymai. Asortimento pagrindą sudaro „Lidl“ prekės ženklų gaminiai. 

Kaip ir kitose „Lidl“ parduotuvėse, naujojoje bus galima atsiskaityti bekontaktėmis kortelėmis. Ties įėjimu į parduotuvę veikia patogi ekostotelė su taromatais, automatiniu praustuvu, talpomis popieriaus, plastiko bei kt. atliekoms, baterijoms ir smulkiai elektros įrangai.

Šiuo metu „Lidl“ prekybos tinklas valdo 30 parduotuvių, įsikūrusių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje ir Utenoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

anonimui

nemeluok apie lidla nieko kokybisko pas zydeli nenusipirksi vistiek busi apgautas arba del kokybes arba del svorio ir kainos

Anonimas

Nepatinka nežiūrėk :) O Lidl dabar yra Nr.1 parduotuvė Lietuvoje, nes jie bent leidžia žmonėms sutaupyti pinigėliu ir sukuria žmonėms darbo vietų su didesniu nei kitu prekybcentriu atlyginimu.

...

Ir taip atsiras nauja daržinė.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS